Kas tapo pagrindine foto konkurso nugalėtoja ir laimėjo fotosesiją?!

Kas tapo pagrindine foto konkurso nugalėtoja ir laimėjo fotosesiją?!

09. Jul 2012, 00:00

Turbūt nekantraujate kuo greičiau sužinoti, kas laimėjo paskutiniame foto konkurso etape tema "Mes atostogaujame", o svarbiausia - ką fotografas Darius Strazdas išrinko pagrindine nugalėtoja, kuri laimi šeimos fotosesiją. Žiūrime!

 

Tris savaites vykęs foto konkursas kartu su fotografu Dariumi Strazdu sulaukė nemažai Mamyčių klubo dalyvių, o svarbiausia, kaip jūs sakėte - jums tokie konkursai labai patinka, įtraukia ir skatina tobulėti fotografijos mene.

 

Tad jeigu jūs esate laimingos, būdamos Mamyčių klube ir dalyvaudamos konkursuose, mes irgi labai džiaugiamės, galėdamos nors truputį prie to prisidėti.

 

Grįžtame prie foto konkurso trečiojo etapo, kurio tema "Mes atostogaujame", vertinimų. Pirmiausia fotografo Dariaus Strazdo bendri komentarai:

 

Ačiū visoms, kad pasidalinote šiltomis atostogų akimirkomis! Buvo smagu žiūrėti, kaip šauniai jūs leidžiate laiką. Nugalėtoją išrinkti tikrai nelengva, nes visų nuotraukos yra vertingos. Matau, kad kai kurios fotografuoja su gana profesionalia foto įranga ir domisi fotografijos taisyklėmis, tai išties pagirtina.

 

O kai kurios naudojote mažiau pažengusią technologiją, todėl nuotraukų kokybė skiriasi. Labiausiai vertinu šiltas emocijas, pastangas ir norą įamžinti džiaugsmingiausias akimirkas.

 

Blogiete: Kokios atostogos be vasaros nuotykio

 

Puikios nuotraukos! Na, kai kurios galėtų turėti daugiau erdvės kadre, bet matau, kad fotografija domitės ir fotografuojate išties neblogai. Stipriausia pasirodė paskutinė nuotrauka. Ačiū Jums!

 

Vytma: Vyčio atostogos kaime

 

Šaunios nuotraukėlės, dėkui! Labai miela šešta nuotrauka. Na, ekspozicija porą žingsnelių pliuse, galbūt naudojote blykstę, todėl kai kurios vietos "sudegė".

 

Zivile: Smagiausios Gabrieliaus atostogos su draugais

 

Patiko! Stipriausia septinta nuotrauka, bandyčiau palikti daugiau vietos kadro kraštuose, bet žinau, kad kartais tai tiesiog nesigauna. Ačiū jums, gražios nuotraukos.

 

Tifer: Atostogos kaime: purvo vonios, maudynės, žvejyba

 

Oho, kaip smagiai leidžiate laiką, šaunuoliai. Didelė šeimyna ir smagios nuotraukos, ačiū, kad dalyvavote yra tikrai  labai gražių kadrų.

 

Krisliukas: Šviežias reportažas iš ką tik prabėgusių atostogų Nidoje

 

Labai gražu! Labiausiai vis gi patiko ta nuotrauka, kur vaikučiai sėdi ant sofos – geras pasirinkimas konvertuoti į juodai baltą. O iš Nidos vaizdų puikiausia ta, kur kadrą užpildo laivai. Patiko tai, kad pasirinkote parodyti stiebus ir dangų, kadras į šonus nesibaigia tuštuma, o tai sukelia įspūdį, kad laivų buvo išties daug.

 

Aantaite: Kiekviena diena mums neužmirštama

 

Puiki nuotraukų kokybė, malonu žiūrėti. Gražus objektyvo "bokeh", ypač pirmoje nuotraukoje. Smagios, gražios nuotraukėlės. Vertinu jūsų pastangas, mergaitė puikiai pozavo, linkiu daug gražių nuotraukų ateityje.

 

Zaliaake: Mūsų atostogos tęsiasi jau 3 metus

 

Šaunuoliai, puikios nuotraukos, šiltos emocijos. Tikrai gerai pasidarbavote. Ateityje fotografuojant patarčiau pabandyti kadre palikti daugiau erdvės, kartais tai tikrai sustiprina įspūdį. Na, žinoma, antro plano pasirinkimas irgi svarbus. Linkiu puikių kadrų!

 

Utopija: Trumpas, bet smagus poilsis

 

Smagios nuotraukos! Labiausiai sužavėjo paskutinė, toks paslaptingas, rimtas žvilgsnis..Smagu dūkti vandenyje, linkiu gražiai praleisti vasarą!

 

Illona: Šeimos atostogos Nidoje ramybė tiesiog tvyro ore

 

Yra tikrai labai gerų kadrų! Pavyzdžiui, pirma – tiesiog puiki, tokia simbolinė...ir dar labai patiko nuotrauka, kurios pavadinimas "Vėjyje". Tokią jau galima kabinti ant sienos, kad primintų nuostabias atostogų akimirkas. Šaunuoliai, taip ir toliau!

 

Deimante: Akimirkos iš kaimo ir „Vaiko širdies atostogų“

 

 

Sveikinimai Deimantei!

Jūs laimėjote šį konkursą tema "Mes atostogaujame", o taip pat renku jus viso konkurso nugalėtoja!!! 

 

Nuotraukų kokybė tikrai nėra pati aukščiausia, tačiau vertinu labiau už viską šiltas emocijas, nuoširdžias pastangas ir gerą nuotaiką.

 

 

Susitiksime, kad įgyvendintume fotosesiją!

Darius Strazdas

 

Už fotokonkurso paskutiniojo etapo laimėjimą dovanojame OILATUM odos minkštiklį!

 

 

 

minkstiklis

Na o pagrindinis prizas - 2 valandų mamos su vaikučiu arba visos šeimos fotosesija!

1

www.strazdofoto.lt

 


AČIŪ FOTOGRAFUI DARIUI STRAZDUI UŽ BENDRADARBIAVIMĄ IR NELENGVAS PAREIGAS - SUGALVOTI KONKURSO UŽDUOTIS, ĮVERTINITI KIEKVIENĄ KONKURSO DALYVĘ BEI IŠRINKTI NUGALĖTOJĄ!


Krisliukas Krisliukas 09. Jul 2012, 15:08

Sveikinam Deimantę.. ir lauksim nuotraukėlių iš jūsų fotosesijos 😉 🌷 🌷

09. Jul 2012, 14:15

Super! sveikinimai nuosirdziausi ! Dabar lauksim Deimantes seimynos graziu nuotraukyciu is fotosesijos !

09. Jul 2012, 14:12

Sveikinimai !!!! Bus labai grazus prisiminamas 🌷

09. Jul 2012, 14:03

Didžiausi sveikinimai 🌷 Lauksim nuotraukyčių 😀

tifer tifer 09. Jul 2012, 13:35

sveikinimai,Deimante 🌷 😉 😍 🎉

09. Jul 2012, 13:17

Sveikinimai Deimante 🌷 !!! Ir labai lauksime fotosesijos rezultatų 😉

09. Jul 2012, 11:38

Diemante, Jūsų kontaktus persiunčiau fotografui. Galiu el.paštu atsiųsti ir jo telefoną, susitarsite, tik reikės iki sostinės atvykti😀 Na bet čia jūs patys susikalbėsite. Labai smalsu pamatyti fotosesiją 😀

09. Jul 2012, 10:50

Eglut, Rima, aciuuuu uz info😉 db jau zinosiu😀

blogietee blogietee 09. Jul 2012, 10:45

Vika, antro plano tas suliejimas, tie burbuliukai tokie 😉 tarkim kaip čia panašiai 😉
P.S. sorry kad atsakiau ne į savo klausimą 😉 gal fotografas papildys 😉

09. Jul 2012, 10:43

Viktorija, radau internete apie bokeh, jei kartais fotografas nepamatytų tavo komenaro: http://www.efoto.lt/terminai/bokeh

09. Jul 2012, 10:41

Sveikiname nugalėtoją 😀 😘 smagios jums fotosesijos 😘 🤗 🌷 🌷 🌷

09. Jul 2012, 10:37

sveikinimai nugaletojai, lauxim ispudziu ir foto😉
o galima dar klausima fotografui?😀 ka reiskia objektyvo bokeh?😀 pamineta Aantaite vertinimuose ir siaip ne karta girdetas terminas, bet visiskai neaiskus😛 is anksto dekoju😀

09. Jul 2012, 10:24

sveikinimai Deimantei!!!😉 🌷