Kas laimi knygutę "Vėjas gluosniuose"?

Kas laimi knygutę "Vėjas gluosniuose"?

25. Feb 2012, 08:00

Keletą dienelių Mamyčių klubo Facebook puslapyje dalinotės pasakojimais apie svarbiausias vertybes jūsų šeimoje. Ačiū jums visoms.

 

Burtų keliu ištraukėme vieną laimingąją, kuriai atitenka puiki leidyklos "Nieko rimto" knyga "Vėjas gluosniuose".

 

Tai mamytė INESA SUCHOCKA ir jos pasakojimas apie vertybes:

 

„Vos tik užklaususi savęs „Kokia vertybė yra svarbiausia mūsų šeimoje?“, iš karto atsakiau, kad „mūsų šeima“, bet sustojau ir susimąsčiau... O juk ne visai... Yra kai kas kita. Svarbiau yra tai, kas kuria mūsų šeimą, kas leidžia jai skleistis, kas suteikia jai galimybę atsiverti ir kvėpuoti. Taip taip, būtent kvėpuoti (Juk kiekvienam gyvam organizmui reikia oro).

 

O mūsų šeimai kvėpuoti leidžia ta, gal kažkam liūdna atrodanti – kasdienybė ir netikėtumas. Keista, tačiau, rodos, būtent tai apsupa šeima kažkokiu nematomu šydu ir paslaptimi... Paprasti, kasdieniai mūsų veiksmai mums su vyru neatrodo pabodę ir įkyrūs.

 

Kas rytą prabundame šypsodamiesi, kad vėl išaušo nauja graži diena, jog vėl žadinsime vyresnėlį darželin, o mažajam netrukus reiks keisi sauskelnes, tačiau kartu mūsų laukia netikėtumas, labai paprastas ir nuoširdus, kai nežinai, ką gi šiandien iškrės mažasis padauža, kaip mums nusišypsos vos dviejų mėnesių jaunėlis, kokį naują žodį ištars dviejų metukų sūnus, kaip šiandien pralinksminsime savo vaikus, kokią naują veiklą sugalvosime, kokių naujų dalykų atrasime ir patirsime.

 

Pagalvojusi, supratau, kad tikriausiai vertybė mūsų šeimoje – labai paprasta ir banali kasdienybė, kai visi esame kartu... kartu pusryčiaujame, žiūrime filmukus, skatome knygeles, žaidžiame slėpynių, o taip pat kartu mylime, gerbiame, priimame sprendimus, dalijamės vargais ir džiaugsmais... ir visi kartu kuriame... kasdieną kuriame savo šeimos ateitį... labai gražią, stebuklingą ir nenuspėjamą..."

 

P.S.Inesa, atsiųskite savo kontaktus (tel. ir adresą) readakcijos el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt

 


 VĖJAS GLUOSNIUOSE

 

1

 

logo