Kas laimi kartoninę knygelę "Mano pirmosios istorijos"?

13. Aug 2014, 11:20 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ačiū jums visoms už linksmus komentarus. Ačiū, kad pasidalinote ĮSIMINTINIAUSIOMIS ISTORIJOMIS, kurios nutiko jūsų mažyliui šią vasarą.

Deja, negalime visų apdovanoti šia nuostabia "Nieko rimto" knygele "Mano pirmosios istorijos", bet vienai ji tikrai atiteks :)

O laimėtoja - NELLI ir štai jos istorija:

"Na, o mūsų mažosios (2,5m) įsimintiniausia akimirka - linksmai nelinksma :) Pas mus auga tikra pagalbininkė - vos tik nuvažiuojam pas senelę, tuoj reikia apeiti dukrytei visą 'ūkį' : pažiūrėti kiek paršelis paaugo, paglostyti katytę, palesinti višteles... Ir muotykis mūsų vis per tą darbštumą. Vis lesindavo kitapus tvoros esančias višteles, o vieną dieną sumąstė atsidaryti vartelius ir papeštos žolytės nunešti. Na ir ką... labai jau šeimyniškas gaidys pasitaikė ir tuoj lesintoją vytis užsigeidė. Nežinau, kuo viskas būtų pasibagę, jei senelis laiku nebūtų išgelbėjęs :)... Išsigando nejuokais visi trys situacijos ...
Mažoji dabar tik iš tolo bando žolytę pro tvorą prakišti vištytėms, o besiartinančiam gaidžiui vis sako: "niu niu niu tau" ir dar pagrūmoja pirštu".

"Nieko rimto" knygelėje "Mano pirmosios istorijos" susipažinsite su Joze ir jos meškiuku, senu raudonu traktoriumi, kiškeliu, kuris nemėgsta morkų... Iš viso net 17 trumpų istorijų ir gausybė linksmų, vaikams suprantamų paveikslėlių!

13. Aug 2014, 20:27

Sveikinam, o mes tai galvojom galvojom, na tiek daug tų įsimintinų įvykių, kad niekaip negalėjom išrinkti vieno pačio pačiausio. Na, o kol mąstėm tai ir nespėjom.

jaldija jaldija 13. Aug 2014, 14:44

🌷🌷🌷