Kartais ir mamoms reikia laisvų rankų

Kartais ir mamoms reikia laisvų rankų

22. Jan 2019, 15:42 Jurgyte Jurgyte

Esu Barborytės (5 mėn.) mama. Barborytė yra antrasis džiaugsmas mūsų šeimoje. Augindama pirmąją dukrą prieš 8 metus, ją maitinau tik krūtimi. Buteliuko nenaudojau nei karto. Kodėl? Vis stabdė baimė, kad pabandžius buteliuką, dukrą neims krūties, o maitinimas krūtimi man buvo vienas didžiausių patogumų –maistas visada šalia, šiltas ir aukščiausios kokybės. Kas gali būti geriau? Gali keliauti ir džiaugtis.  

Barborytę taip pat iki šiol maitinau tik krūtimi. Vis dėlto tai reiškia, kad mama gyvena 3 valandų ciklu. O kartais mamai reikia taip pat laisvesnių rankų.  Todėl šį kartą nusprendžiau paieškoti TO buteliuko pagalbininko, kuris kartais leistų mamai pailginti tarpus tarp maitinimų, o kūdikėliu sėkmingai galėtų pasirūpinti tėvelis. Kaip tik tuo metu pamačiau, kad ieškomos mamos buteliuko Philips Avent NATURAL testavimui. Labai džiaugiuosi, kad buvau atrinkta, nes, atrodo, atradom tobulą buteliuką. Tobulą buteliuką, atitinkantį mūsų keliamus reikalavimus, iš pirmo karto!

Mamos ir Barborytės pirmas kartas

Visų pirma, buteliuko čiulptukas tikrai primena krūtį. Pats buteliukas tinkamai išformuotas, patogu paimti į ranką. Panaudojus lengva išplauti. Vertinant patogumą, dizainą skiriu 10 balų iš  10.

20190122152618-30372.jpg20190122152604-69595.jpg

Kūdikėlis iš pradžių žaidė, nes gi 5 mėnesius buvo nematęs tokio daikto, tačiau greitai suprato, kam jis skirtas. Matėsi, kad norint ištraukti pieną, vaikučiui reikia pasistengti. Vienu metu net pagalvojau, kad nėra padaryta čiulptuke skylutė. Tačiau ji tikrai yra, tik norint pasiekti rezultatą, reikia pasistengti. Manau, kad tai ir yra sėkmingo derinio paslaptis, kai nori apjungti maitinimą krūtimi su maitinimu naudojant buteliuką. Po bandymo praėjus porai valandų, maitinau krūtimi. Jokio skirtumo nepastebėjau – vaikelis krūtį ėmė noriai. O tai ir buvo svarbiausia mūsų atveju!

Tikrai drąsiai rekomenduoju buteliuką mamytėms, kurios nori suderinti maitinimą krūtimi su maitinimu naudojant buteliuką.

20190122154152-83696.jpg

Džiaugiamės sėkmingu pirmuoju kartu!