Karolis ragauja Milupa košes

Karolis ragauja Milupa košes

23. May 2012, 09:30

Norėjau širdingai padėkoti Mamyčių klubui už gautas Milupa naujoves.

 

Tiesą sakant, mes jas gavome kaip tik laiku, t.y. penktadienį, gegužės 18 d, nes visą savaitgalį praleidome Kaune (patys esame iš Vilniaus).

 

Nereikėjo sukti galvos dėl pietų Karoliukui, nes viską turėjome po ranka. Pakeliui į Kauną užsukome į Rumšiškes ir ten praleidome kone pusdienį, tad prieš vykstant Kaunan, organizavome pikniką ant žolės, o Karoliukas paragavo Milupa daržovių su ryžiais ir vištiena.

 

Man asmeniškai labai patiko sandari pakuotė ir tai, kad ją atidarius, radau visas reikiamas instrukcijas tolimesniam vartojimui.

 

Šiaip ten buvo nurodyta, kad reikia maistelį pašildyti, tačiau mes valgėme iškart atidarius Milupą pakuotę. Sūneliui labai patiko, suvalgė beveik visą porciją.

O porcija ten tikrai gana didelė, net 230 g. Iš patirties galiu pasakyti, kad mano Karolis daugiausia yra suvalgęs gal apie 190 g, ir tai su pertraukomis.

 

Gautą Milupos dovaną Karolis valgė net čepsėdamas ir dar užsikasdamas batonu.

Kai mano vyresnėlė pamatė, kaip skaniai jos brolis kerta Milupą, tai ir ji užsimanė paragauti.

 

Žodžiu, tąkart vaikai tikrai labai skaniai papietavo. Be to, reikėtų pažymėti, jog tas maistas nebuvo visiškai sutrintas, o lyg su šakute, t.y. jau šiek tiek pramokusiems valgyti.

 

Antrą Milupos dovaną ragavome jau kitą dieną Kauno zoologijos sode.

 

Ir vėl nereikėjo sukti galvos dėl Karolio pietų. Tiesiog atidarėme sandarią pakuotę, radome visas instrukcijas ir pamaitinome mūsų mažylį. Tai buvo be galo patogu, kadangi nereikėjo papildomai sukti galvos dėl maisto laikymo, juk buvo taip karšta ir namuose gamintas maistas būtų paprasčiausiai sugedęs.

 

Tąkart ragavome daržoves su kalakutiena.

Tiesą sakant, šis maistelis Karoliui patiko žymiai labiau, nes jis jau įprato prie kalakutienos, o vištieną duodavau tik retkarčiais (kažkaip man pačiai kalakutiena skaniau). Žinokite, net nustebau, kad Karolis suvalgė visą porciją, t.y. 230 g ir ieškojo indėlyje dar.

 

Žodžiu, mes likome labai labai maloniai nustebinti Milupos naujovėmis ir tikrai, kai tik važiuosime į kokią kelionę, nebesuksime galvos dėl Karolio pietų.

 

Dar kartą ačiū MK už tokia galimybę.

 

Viktorija ir Karolis

 

Nuo MK redakcijos: Labai ačiū, Viktorija, už reportažą ir atsiliepimus. Džiaugiamės ir mes, kad jums patiko Milupa dovanos!

 


MILUPA - 
paruoštas maistas lėkštėje „Valgau pats!“

 

Milupa „Valgau pats!“ – tai paruoštas maistas mažyliams nuo 10 iki 12 mėnesių, paruoštas atsižvelgiant į mažų vaikų mitybos poreikius. Jo sudėtyje yra visų svarbiausių maistinių medžiagų, esančių mėsoje ir daržovėse, o taip pat Omega 3 riebalų rūgščių. Milupa „Valgau pats!“ paruoštas iš garintų daržovių, išsaugojusių gerą maisto skonį, kvapą bei mažyliams tinkančią konsistenciją.

 

Milupa siūlo jums išbandyti 6 naujus receptus. Milupa „Valgau pats!“ paruoštas maistas yra patogiose pakuotėse-dubenėliuose, iš kurių galima valgyti.

 

-Visos svarbiausios maistinės medžiagos, esančios mėsoje ir daržovėse,

-Omega 3 iš rapsų aliejaus,

-Garuose virtos, pertrintos daržovės.

 

23. May 2012, 22:23

Eina sau.... Koks jau didelis Karoliukas!!! :O 👍 😉 Ir labai jau panašus į sesutę 😀

ausryte12 ausryte12 23. May 2012, 10:53

tikrai, net seiles nutiso beskaitnat ir beziurint i foto israiskingas! 😃 ☺ mes taip pat leimejome tokiu paciu kosyciu, bet liko mieste jos, nekantraujame kada galeisme isragauti 😀

23. May 2012, 09:47

Viktorija, nerealus pasakojimas 😉 o jau Karolis kaip skaniai kirto tas košytes, smagu net žiūrėt 👍 kad visada taip, ane? 😉