Kam įteikiame knygelę "Spotas keliauja į kaimą"?

Kam įteikiame knygelę "Spotas keliauja į kaimą"?

13. Oct 2014, 12:13 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Praėjusią savaitę pristatėme naują leidyklos "Nieko rimto" knygelę iš serijos apie šuniuką Spotą - "Spotas keliauja į kaimą". Tai nuotaikinga kartoniniais lapais knygutė, kurioje aiškiais paveiksliukais vaikučiai supažindinami su kaimo gyvūnais, o juos pamatyti galima atvertus langelius! 

O norinčių ją laimėti klausėme - kur ir kada vaikučiai dažniausiai mėgsta vartyti bei skaityti knygutes. Dalinamės apklausos rezultatais:

Mažyliai knygutes mėgsta vartyti, mėtyti ir vėl pakelti, graužti kramtyti, skaityti savais metodais, nes nemoka dar skaityti, vardinti ką mato, paprašyti tėčio ar mamos išvardinti, pasakoti mintinai, skaityti iš tikrųjų, padėti vyresniems sesėms/broliams ruošiant pamokas.

Kur jie tai daro? Atsigulus ant pilvuko, stalčiuje, automobilyje, ant mamos kelių, kaitinantis kojytes, ant puoduko, mokykloje per pertraukas, ant sofos, ant žemės ar visuose namuose.

Kada? Kai mamytė susiruošia gerti kavą, važiuojant, kai nuobodžiauja, žaidžiant, kai visi žaislai nusibosta, kai laukia svečių ir visi užsiėmę, kai skaito vyresni o, daugelis, prieš pietų ir naktinį miegą. 

Išvada - vaikučiai su knygutėmis žaidžia įvairiausiais, skaito jas visur ir visada!

O laiminga fortūnos ranka šįkart nusišypsojo INETABU! 

Sveikiname ir lauksime atsiliepimo apie knygutę :)