Kaip sekasi broliukams - Danieliui ir Dominykui?

31. Jan 2012, 00:00

"Puoduko stebuklas" - nauja "Mamyčių klubo" laidelės bei portalo rubrika, kuriame be dviejų mergaičių dalyvauja ir du broliukai Danielius ir Dominykas. Pažiūrėkim, kaip jiems sekasi toliau draugauti su puodeliu.

 

Pirmoji pasakojimo dalis apie šiuos broliukus: Ar dviese pratintis prie puoduko lengviau

 

Vienas broliukas per mėnesį padarė didžiulę pažangą. Mama Ana nepaprastai džiaugiasi tuo ir didžiuojasi. Ir savo džiaugsmu dalinasi su „Mamyčių klubu“. Ana ankstesnių susitikimų metu minėjo, jog vyresnėlio mokymosi savarankiškai sėstis ant naktipuodžio procesas trunka jau beveik metus. 

 

Įvairių tyrimu metu, nustatyta, jog visiškai atpratinti vaiką nuo sauskelnių dienos metu trunka nuo trijų iki dvylikos mėnesių. Laiko intervalas gana platus. Nes pasak specialistų, proceso trukmė labai rpiklauso nuo to, kada pradėsite vaiką mokyti. Jei jis bus nepakankamai tam pasirengęs – užtruksite ilgiau, jei pataikysite koja kojon su mažylio sugebėjimais – viskas eisis sparčiau.

 

Beje, dar vienas įdomus faktas – net 80 procentų tam tikru metu ima priešintis puoduko reikalams, „atkrinta“ ir vėl daro į sauskelnes. Tačiau išsigąsti neverta. Tokie „atkritimai“ tėra natūrali pauzė prieš įgūdžių patobulinimą.

 

Daugiau apie tai žiūrėkite video reportaže.

31. Jan 2012, 07:36

Sveiki,
po sito filmavimo jau praejo gerokos daugiau nei 2 savaites ir dabar dar labiau dziaugiames, nes Danielius jau i lauka eina be sauskelniu ir i darzeli taip pat eina be sauskelniu 😀 Darzelyje aukletoja minejo, kad jau pietu miegelio eina be sauskelniu ir sekasi neblogai aisku sake buna dar pasitaiko avariju 😀 namie mes taip pat vaikstome be sauskelniu ir mums tai sekmingai sekasi gerai 😀 tik kazkaip miegucio nakciai dar prisibijau ir dedu sauskelnes. Apie broli Dominyka sekasi jam dar nekaip neseniai suejo jam 1,5m. su sauskelnemis su mielu noru sedasi ant puoduko, megdzioja broli 😀 megsta ir ant jo puoduko pasedeti nors ir savo turi 😀 dabar vel apsirgome ir labai nenoriai buna pasedim ant puoduko bet su verksmais ir sedim 😀 Manau iki dvieju metuku Dominykui pasiseks gerai sestis ant puoduko 😀
O del Danieliaus esam visi labai laimingi, kad jau praktiskai sauskelniu nereikia 😀