Kaip savo šeimoje auklėji sūnų ar dukrą? Dalyvauk BLOGŲ konkurse - iki balandžio 13 d.!

Kaip savo šeimoje auklėji sūnų ar dukrą? Dalyvauk BLOGŲ konkurse - iki balandžio 13 d.!

10. Apr 2014, 09:44 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nežiūrint į tai, augini sūnų ar dukrą, auklėti reikia ir berniukus, ir mergaites, bet tuo pačiu kreipiant dėmesį į auklėjimo plonybes, kurios skiriasi atsižvelgiant, ką auginame. Tu mergaitės ar berniuko mama? O gal augini abiejų lyčių vaikus? Puiku! Šis konkursas kaip tik tau. Jame galėsi laimėti puikių prizų iš Babyone.lt

Atidžiai perskaityk šiuos klausimus ir į juos atsakyk. Jei augini skirtingų lyčių vaikus, atsiųsk du skirtingus pasakojimus apie kiekvieną.

Atsakyk į klausimus, atsižvelgdama į vaikučio lytį

  • Ką sako tavo aplinkiniai (močiutė, senelis, visuomenė, dėdės, draugai) apie tai, kaip reikia auklėti berniukus ir mergaites? Ar skiriasi, anot jų, berniukų ir mergaičių auklėjimas?
  • Ar jauti kitų spaudimą ir norą, kad auklėtum berniuką ar mergaitę taip, kaip jie sako, kaip yra priimta?
  •  Kaip nori tavo vyras/partneris, kad auklėtum vaiką?
  •  Kaip tu pati galvoji, koks turėtų būtų sūnaus ir dukros auklėjimas?
  •  Berniukus reikia mokyti susilaikyti nuo ašarų, jei jiems skauda, nesiskųsti – ar tu sutinki su tuo? Plačiau papasakok, ką apie tai manai.
  •  Mergaites reikia labiau lepinti – taip ar ne? Plačiau papasakok, ką apie tai manai.
  • Berniukai neturėtų persirenginėti mergaičių drabužiais ar žaisti tuo, kuo mergaitės žaidžia – taip ar ne? Plačiau papasakok, ką apie tai manai.
  •  Mergaites reikia mokytis užmegzti ir palaikyti santykius, kartais mokėti pasitelkti gudrumą. Berniukus reikai mokyti būti labiau savarankiškais ir tikslo siekančiais, kad galėtų pasiekti gyvenime to, ko nori. Ką tu apie tai manai?
  •  Tėčiai turėtų labiau rodyti meilę dukroms, berniukus reikia mokytis būti stipriais, drąsiais, kantriais – taip ar ne?
  •  Kuo skiriasi dukros ir sūnaus auklėjimas? Kodėl skiriasi, kaip manai? Ar tai dėl lyčių skirtumų, o gal yra kitos priežastys? Jei gali, įvardink 3 tokius auklėjimo skirtumus.

Kaip atsiųsti blogą:

- Paspausk ant savo profilio "PRIDĖK STRAIPSNĮ"

- Išsirink rubriką "Mažylis" ir žymą "Huggies®-Ultra-Comfort-mažoji-dama" arba Huggies®-Ultra-Comfort-misteris-čempionas"

- Teksto laukelyje įrašyk atsakymus, įdėk vaikučio ar visos šeimos nuotraukas (foto į tekstą įkelsi paspaudusi žalsvą mygtuką)

- Kai viskas padaryta, spausk IŠSAUGOTI ir tavo blogas po kelių minučių atsidurs portale.

PRIZINIS FONDAS

20140328174148-82840.jpg

Boikido Tamburinas

Žaislas - tamburinas su kuriuo vaikas mokysis pažinti ritmą, lavins klausos, muzikinius įgūdžius. Rankų darbo medinis žaislas lavina vaiko smulkiosios motorikos įgūdžius ir vaizduotę. Jis yra smagus, spalvingas, ekologiškas, atitinka mamų ir vaikų poreikius.

20140328174406-81466.jpg

Boikido Fleita

Spalvinga fleita su kuria Jūsų vaikas sukurs melodijas, mokysis pažinti muzikos garsus. Labai gerai lavina kvėpavimą. Rankų darbo medinis žaislas lavina vaiko smulkiosios motorikos įgūdžius ir vaizduotę. Jis yra smagus, spalvingas, ekologiškas, atitinka mamų ir vaikų poreikius.


20140328174620-58771.jpg

Mielos dovanėlės nuo Glam Collection

Didelė sauskelnių Huggies® Ultra Comfort pakuotė

20140328174844-56864.jpg

Užduotis reikia atlikti nuo kovo 31 d. iki balandžio 13 d.

Sėkmės auginant mažylius!

Už dovanas dėkojame: 20140210161828-63093.jpg

BabyONE
Ukmergės g. 283, Vilnius.

Tel.: 8 620 83049

info@babyone.lt
Darbo laikas: 
I - V:   10-19 val.
VI:   10-15 val.