Žinoma, geriau vaikui gaminti šviežią maistą, kurio nereikėtų antrąkart šildyti. Tačiau pasitaiko dienų, kai tenka pašildyt košę ar sriubą.
Tad kaip jūs pašildote maistą vaikui? Dažnas šildo mikrobangų krosnelėje, tačiau kai kurie specialistai nerekomenduoja šildyt vaikų maisto joje.
Tad koks variantas geriausias? Kaip jūs šildote, pvz. gal norite rytinę košę duoti vaikui ir vakarienei, tad kaip ją šildote - įpilus šiek tiek vandenuko ar pieno, o gal tiesiog įdėjus į karšto vandens dubenį?
Pasidalinkite savo patirtimi.
Vaikui stengiuosi duoti tik ka tik isirta maista. Na bet jei reikia sildyti, tada tame paciame puode pasildau. O mikrobangu krosneleje niekada vaikui nesildziau. Jau apie metus mikrobange kaip eksponatas pas mus virtuveje stovi, nebenaudojam, tik gaila ismesti ☺
pasigooglink apie mikrobanginiu zala. dauguma pazystamu jau ismete si reikala apkritai is namu
niekada nesildau maisto vaikui😀 nebent sriuba tai ipilu reikalinga kieki i maza puoda ir uzvirinu. isvardu sultini 2dienom, bet darzoves dedu tik vienai dienai nupilus 😀
O kuo blogas sildymas mikrobangeje?
as silau puode su karstu vandeniu,mikdorbanges neturiu ,o jei ir tureciau joje nesildyciau.
as su karstu vandeniu arba ant virykles. apie mikrobangine tai tyliu, niekada nesildziau ir nesildysiu joje nei sau, nei juolabiau vaikui
turiu lekstute i kurios vidu ipilus karsto vandenuko maistukas susyla.o mikrobanges mes visai nenaudojame.
jei koks skystas valgis buna ir nesvyla puode, tai sildau ant virykles. o jei kose ar dar kas, tai mikrobangej