Kaip originaliai išsaugoti brangiausias mažylio gyvenimo fotoakimirkas?

29. Nov 2016, 10:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Svečiuojamės pas jau metukų sulaukusią Mamyčių klubo super mažylę Medą ir jos tėvelius, nusprendusius pirmuosius ir įsimintiniausius dukros metus įamžinti prasminga dovana jai pačiai. Kokia tai dovana? Neslėpsime - fotoknyga, padedant Zoombook.lt

Nuo tos akimirkos, kuomet mažylį paimame pirmąkart į glėbį, įvykiai pradeda lėkti nesustabdomai, atrodo, įvykis gena įvykį...pasiekimas pasiekimą...Atsitokėji, kuomet mažyliui sukanka vieneri ir supranti, kad tiek daug norisi prisiminti.

20161128224227-24674.jpg

Kurdama fotoknygą Ramunė neslėpė, jog kartu su vyru pasikeisdami užtruko maždaug porą dienų, kasdien pasėdėdami po 4-5 valandas, nes norėjosi išrinkti pačias gražiausias dukrytės nuotraukos per pirmuosius jos gyvenimo metus: "Nemažai laiko užtruko, bet darbas labai malonus. Šiaip nelabai surandi laiko pavartyti nuotraukas kompiuteryje. O čia buvo proga skirti tam laiko".

Kaip juokiasi dviejų vaikučių mama Ramunė, visų brangių akimirkų į vieną knygą nesutalpintų prie geriausių norų. Tad labai pasistengę, atsisakę daugelio smagių sau nuotraukų galiausiai šeimynos pirmuosius metus su Meda šiaip ne taip sutalpino į didžiausią įmanomą 120 puslapių knygą.

20161128224253-15680.jpg

"Programa labai paprasta, nereikia specialaus kompiuterinio išsilavinimo. Tai labai smagu, nes įsivaizduojame, kad tam reikia profesionalo, kuris viską sumaketuos. Programa pati siūlė, kokias nuotraukas pagal eiliškumą dėti į fotoknygą. Taip ir rinkome", - pasakojo Super mažylės mama. 

Šiais taip vadinamais technologijų laikais fotografuojame visi ir tikrai daug. Tik kur visos tos nuotraukos, ar suteikiame sau galimybę jomis pasidžiaugti?

Kaip sako Ramunė, tas rezultatas toks, kurio ir tikėjosi, nors ne - netgi gražesnis :) Ir ši fotoknyga buvo kurta, neslepia Ramunė - pirmiausia sau, šeimai, kad būtų ką prisiminti. Žinoma, ji bus parodyta visiems seneliams, draugams ir artimiesiems. Tačiau ja dažniau džiaugsis pati Ramunės šeima, na ir, žinoma, bus puikus atsiminimas iš kūdikystės jau užaugusiai Medai.

Per šiuos metus Domas iš mažo berniuko tapo vyresniuoju broliu. Meda iš gležno kūdikio tapo savarankiška pirmuosius žingsnius žengiančia asmenybe. Ramunė ir Marius užgyveno daugybę patirčių ir prisiminimų, kuriuos nešiosis su savimi visą likusį gyvenimą. 

www.zoombook.lt

20161107111806-36075.jpg