Kaip mes pradėjome gerti iš Philips Avent mokomojo puodelio NATURAL

Kaip mes pradėjome gerti iš Philips Avent mokomojo puodelio NATURAL

14. Jan 2021, 11:40 ViktorijaBudene ViktorijaBudene

Pradėjus primaitinimą, savo dukrytei valgymo metu, norėjau duoti atsigerti truputį vandens. Ieškojau patogios gertuvės, bandžiau keletą variantų, bet ji dar nemoka nei gerti iš gertuvės su snapeliu, nei su šiaudeliu. Tuomet bandžiau duoti atsigerti tiesiog iš puodelio, bet iškart springsta.

Išbandžiau Philips Avent "Natural" buteliuką/puodelį ir jis mums labai tiko. Patiko jo dizainas, patogios neslystančios rankenėlės laikyti vaikui,  pakankama talpa, greitai surenkamas. Pradžioje, kol bandė susipažinti, "kasėsi" dantenas į čiulptuką ir buvo labai patenkinta.

Dukrą maitinu krūtimi, tad man buvo svarbu, kad puodelis labai artimai imituoja natūralų žindymą. Ramiau, jog dėl to neatsisakys žįsti krūtį.

Kartais vis dar kovojame su pilvo diegliukais, tad atkreipiau dėmesį, jog dėl dieglius mažinančio buteliuko vožtuvo sumažėja diegliai ir diskomfortas.

Philips Avent "Natural" puodelis pagamintas iš medžiagos be BPA, tai svarbi savybė, kiekvienai mamai, kuri nori saugiai auginti savo vaiką.

Taip pat puodelis atsparus smūgiams, nes kol bandė, apžiūrinėjo, ne kartą krito.

Rekomenduoju išbandyti šį puodelį mamoms, kurios nori suderinti maitinimą iš buteliuko ir krūtine. Be to, mokomasis puodelis „Natural“ padės mažyliui lengvai pereiti nuo gėrimo iš buteliuko prie gėrimo iš puodelio.