Kaip Danieliui pagelbėjo sauskelnės "Huggies Pull-Ups"

Kaip Danieliui pagelbėjo sauskelnės "Huggies Pull-Ups"

21. Dec 2011, 07:00

Sveiki, Danieliui yra 2,3 metų, jau mokomės be sauskelnių vaikščioti. Po truputį vis sekasi geriau, nes sužinojom apie sauskelnes PULL-UPS.

 

Pabandėme, vaikščiojome, pirmas prisisiojimas buvo nemalonus :) Nes šios sauskenės, kaip sužinojome, kurį laiką sulaiko drėgmę, kad vaikas tai pajustų ir pratintųsi prie puoduko.

 

Danieliui norėjosi kuo greičiau šias sauskelnes nusiimti. Tad kažkaip ir pradėjome su juo kalbėtis, aiškinom, jei nenori sauskelnių mautis, reikia sėstis ant puoduko. Tad po truputį vis dažniau gaudom, kad sėstų ant puoduko ir jis pats supranta, kad jau reikia sėstis ant naktipuodžio.

 

Kadangi jis dar nešneka, todėl kol kas sunku, kad pats pasiprašytų, bet šiaip puodukas visada šalia ir pats norėdamas atsisėda :) Tik jei kur nors važiuojame, kažkaip baisoka jį sodinti į mašiną be sauskelnių. Neįsivaizduoju, kas nutiks, jei apsisisios?

 

Gal galėtumėte papasakoti, kokie pirmi kartai jums buvo? Ir kaip reikia pradėti be sauskelnių vaikui sėdėti mašinoje? :)

 

Ana

22. Dec 2011, 16:17

nu sėdam sėdam 😀 jei netoli važiuojam, prieš tai aišku reikalą padarom namie, o paskui jau bandai apskaičiuot kur vyksti kiek užtruksi, neprošal atsargines kelnes įsimest jei labai neramu 😉

22. Dec 2011, 13:39

Sveiki
o kaip sekas sestis i masina be sauskelniu? ar teko jau? nes kazkaip bandom atprasti nuo sauskelniu bet neisivaizduoju kaip reiktu sestis i masina be ju ? kas jei nelaime? 😀

21. Dec 2011, 15:20

mes beveik gyvename be sauskelnių, uždedu dar kai kur toliau važiuojam ar į kokius svečius einam, nes vaikui nauja aplinka, nauji žmonės, daro savo įtaką, o šiaip visur kur įmanoma tampomės ir naktipuodį, pvz pas močiutę, draugus ir pan.
jau maniau net pampersų nebepirkti, bet va reikėjo tolokai pas gydytojus važiuoti ir gavau vėl pakį pirkti 😀 iš jo tik vienas tai kelionei ir buvo panaudotas😉

21. Dec 2011, 14:08

Sveiki,
butinai pasistengsim, nes mums kuo toliau, tuo geriau sekas sestis ant puoduko 😀