KABRITA vaisinės tyrelės - visada su mumis!

KABRITA vaisinės tyrelės - visada su mumis!

20. Aug 2019, 06:00 Iddile Iddile

Su Rojumi turėjome galimybę išbandyti vaisines "Kabrita" tyreles. Tad pasistengsiu padaryti išsamią jų apžvalgą. Turiu pasakyti, kad šis prekinis ženklas mums buvo visiška naujiena.

-kaip patiko pakuotės išorė, dizainas

Pakuotės išorė bei dizainas mažai kuom skiriasi nuo kitų išsoaudžiamų vaisinių tyrelių, tačiau dėmesį patraukia minimalistinis, neperkrautas stilius.

-patogumas atidaryti

Su tyrelės atidarymu nekilo problemų,-visada tyreles pati atidarau ir paduodu vaikui. Kamšteliai šių tyrelių pakankamai dideli, tad drąsiai galima į rankytes duoti mažiesiems. 

-kaip patiko produkto kvapas, skonis, spalva, konsistencija

Produkto kvapas skiriasi nuo kitų tyrelių, nes jame jaučiamas ožkų pienas, tas pats liečia ir skonį. Skirtingų tyrelių, skirtingos ir spalvos. Tad tikrai matosi, kuriose yra dėtos morkos (spalva oranžinė arba obuoliai, tai spalva šviesi). Konsistencija puiki. Matosi, kad produkte nenaudojamas krakmolas. 

-kokia buvo mažylio emocija, nuotaika, paragavusi pirmąjį šaukštelį (ar prašė dar?:)

Nuo pat pirmo paragavimo, labai gardžiai ir godžiai jas valgė. Iš dėžutės vis ėmė ir dėjo atgal (pliusas turbūt pakuotė, kad sudomino), suvalgė dvi tyreles vienu ypu. 

-kur tyrelę valgėte - namie, išvykoje, pasivaikšiojimo metu ir pan?

Šios tyrelės, kai tik gavome, su mumis keliavo visada kuprinėje, tad buvo valgomos Palangos botanikos parke, išsimaudžius jūroje, kelionėje į Ventspilyje. Visada turėjome pasivaikščiojimų metu ar tiesiog jei būdavo nevalgadieniai.

Norėčiau parašyti pastebėjimą, kad tai pirmos ragautos vaisinės tyrelės, kurios buvo ragautos su ožkų pienu. Didelis pliusas, nes pieno produktų valgo labai mažai. Tad ateityje tikrai įsigysite ir daugiau šių tyrelių, bei noriai valgysime. 

Mamaboss0012 Mamaboss0012 16. Jul 2020, 13:41

Šios košės yra mano išsigelbėjimas. Dažnai su vaiku einame ilgai pasivaikščioti į parką, nešamės visokius žaisliukus, vien maišų neužtenka. Vieną dieną parduotuvėje pamačiau košę, man labai patiko košės natūrali sudėtis, vaisiai ir grietinėlė su ožkos pienu. Pirmiausia nusipirkau kiekvienos pakuotės pavyzdį, žinoma, išbandžiau pati, tai tikrai labai skanu. Vaikas tiesiog džiaugiasi. Dabar mūsų pasivaikščiojimo maiše košė yra papildomas užkandis, kas užima mažai vietos. Sotu, skanu ir natūrali - tokia mano išvada!

Iren Iren 19. Jun 2020, 15:22

Prie Kabrita košės labai pripratome.Košė kaip užkandis yra tiesiog super, dabar galiu ramiai eiti pasivaikščioti su vaiku bent pusę dienos, ir dukra mėgsta labai košę. Jos visos yra su ožkos pieno grietinėle, maistingos ir sveikos. Iš visų bandytų košių, šios yra mūsų mėgstamiausios.