JURGITOS blogas: Ar tikite bioenergetikais?

JURGITOS blogas: Ar tikite bioenergetikais?

19. Feb 2013, 09:00 kodelcia kodelcia

Sveikos, mielosios. Šios dienos temą vėlei padiktavo pats gyvenimas.

 

Prieš keletą dienų artimas giminaitis lankėsi pas bioenergetiką, t.y. pas žmogų, kuris neva gali padėti išspęsti problemas iškilus įvairiems sveikatos negalavimams.


Žmogus, kuris lankėsi pas bioenergetiką, skundėsi neaiškios kilmės širdies negalavimais. Apsilankius pats tą bioenergetiką, pasak giminaičio, minėtasis „gydytojas“ jam daug pasakė tokių dalykų, kurie iš tiesų atitiko jo anksčiau patirtas traumas ir gydytojų nustatytus negalavimus.

 

Giminaitis pasakojo, neva jam rankomis kažkaip atstatė stuburą, kad šis net garsiai subraškėjo. Prisakė gerti visokių žolelių, kurias, aišku, iš jo ir pirko, nurodė, ko vengti, kuo keisti vienus protuktus kitais.

 

Žodžiu, klausydamasi supratau, kad nieko stebuklingo jam ten nepatarė, tik kad nemažai pabėrė įvairių liaudies išmintimi paremtų patarimų, kaip gydytis (žolelėmis, nuovirais, alijošiumi ir dar kaži kuo). Aišku, po tokio apsilankymo giminaitis paliko „gydytojui" už visas paslaugas ir žoleles arti pusantro šimto litų ir pažadėjo po mėnesio vėl apsilankyti.

 

Šis giminaičio pasakojimas sudomino. Prisiminiau, kad ir pati būdama apie dvylikos – keturiolikos metų mergaičiukė, kartu su savo mama taip pat esu lankiusis pas bioenergetiką. Labiausiai iš apsilankymo prisimenu, kad toks storas dėdulė juodais tankiais plaukais ir ūsais, savo virgulėmis mane nuskenavo nuo galvos iki kojų.

 

Tie ploni strypukai jam beskenuojant ėmė labiau sukiotis priartėjus prie pilvo srities. Ką jis ten kalbėjo, net nepamenu, bet tada žinojom, kad jo virgiulės išties pajuto, kad su mano pilvu išties kažkas negerai. O negerumas tas, kad dar kūdikis būdama buvau kelis kartus operuota ir likę nemaži randai.

 

Taigi tuomet dar vaikystėje teko įsitikinti, kad bioenergetikai išties kažką jaučia, gali pasakyti apie žmogaus fizinę būklę jo net nepažinodami...

 

  Taigi iš po giminaičio pasakojimo prisiminiau savo patirtį ir rimtai susimąsčiau: ar išties vadinamieji bioenergetikai gali išgydyti žmogų? Ar tai nėra tik akių dūmimas?

 

 

Gal pačios kada naudojotės bioenergetikų paslaugomis ir turite asmeninę nuomonę šiuo klausimu?

 

 

kodelcia kodelcia 19. Feb 2013, 16:51

lauraei, išties įdomu, koks bus to išgeriančio žmogelio rezultatas 😀 o šiaip, kas dėl sunkių, tarkim vėžinių atvejų, tai ir aš netikiu, kad bioenergetikai ir kiti spec. gali padėti. o dėl nesudėtingų negalavimų aišku, labiausiai padeda saviįtaiga, kurią ko gero ir pastiprina tikėjimas visokiais antgamtiniais dalykais.

19. Feb 2013, 11:40

as to tiksliai negaliu pasakyti,ne as lankausi 😀 man reiketu paklausti mociutes 😀 parasykit i asmenine,ir pakalbesim😀

19. Feb 2013, 11:33

lauraei,o kur pajuri yra tas zmogus?man noretusi visai pas ji apsilankyti

19. Feb 2013, 11:21

👍 kaip as noriu poilsio!!!! 😃

19. Feb 2013, 11:08

na taip, gal paprastesniuose dalykuose imanoma ir mintis ir siela apgauti 😃

19. Feb 2013, 10:59

laba ryta... mano mociute tiki tokiais dalykais,burejom,energetikais ir t.t.... pas mus pajury irgi yra toks dedule,kuris pagal nuotrauka gali pasakyti ligas,gali uzkalbeti ar kazkaip kitaip sustabdyti gerianti zmogu...tai dabar laukiu ziniu,ar tas uzkalbetas zmogus nebegers 😃 jis pats to nezino,tad ziuresim kaip cia gausis 😃

19. Feb 2013, 10:57

Na neteko susidurti, bet, manau gal ir yra žmonių su didesniais nei kitų žmonių sugebėjimais, pajausti ir pan., o visa kita tai jų apsiskaitymo, mokslo reikalas, išmokimo ir pan 😉

gintarerei gintarerei 19. Feb 2013, 10:44

as nesinaudociau ju paslaugomis, bet...kazka turi tie tikrieji bioenergetikai, ekstrasensai, raganos, ziniuoniai ar kaip juos pavadinsi. Tik tu tikruju nera tiek daug, o zmones noredami pasipelnyti kartais tokiais apsimeta, tada ir tikejimas siais dalykais smunka!

Krisliukas Krisliukas 19. Feb 2013, 10:42

manau, kad yra tokių žmonių 😀 tik...tingisi diskutuot 😃

19. Feb 2013, 10:39

ir as netikiu 😀 kaip ir beje saviitaiga 😃 nes jau toj pacioj ketvirtoj stadijoj ne tas dalykas nepades... cia aisku, mano nuomone 😉