JORDAN. Dantukų draugas

JORDAN. Dantukų draugas

08. May 2019, 12:02 Raudona braškė Raudona braškė

Pagaliau ir mus pasiekė puikus ir lauktas siuntinys - JORDAN dantukų pasta ir šepetukas. Mane iškart papirko savo pakuotės spalvom, paveikslėliais ir žaismingumu. Na o ponaitis Dominykas šiek tiek pasispyriojo, nes ant šepetėlio pamatė pelėdą su karūna :) Pasak jo berniukams su mergaitiškais dantų šepetukais valytis dantų negalima. Bet trumpai aptarus, kad jokio skirtumo nėra kuo puikiausiai tiko ir smalsumas nugalėjo.
Dantukų pastos tūbelė mažąjį papirko savo mini dydžiu. Jis ją įvardijo - pasta vaikelis :D
Na o diskusijų sukėlęs dantų šepetėlis mano nuomone labai patogus mažai rankytei suimti, o šepetuko galvutė tinkamo dydžio pastos "žirniukui". Kaip tik tokio dydžio kiek pastos reikia.Paskutiniu metu turime problemų su sūnaus dantukais. Po stiprių antibiotikų kurso, pakitus mikloflorai organizme, ėmė gesti dantukai. Senoji dantų pasta akivaizdžiai nebesusidoroja su dantų apnašomis, nors dantukus valome sąžiningai. Išsivalius po kelių dienų matydavosi, kad dantukai nebalti, kad visų apnašų nuvalyti nepavyko.
JORDAN dantų pasta nustebino tuo, kad po kelių dienų valymo dantukai atgavo savo švytėjimą.
Akivaizdus skirtumas matomas prieš ir po dantukų valymo. Kadangi dantų pasta JORDAN stiprina dantukų emalį, labai tikiuosi, kad sustiprins sūnaus dantukus ir išvengisme dar didesnių ėduonies atakų. Smagu, kad užtikrina švelnų vaikų dantukų valymą, nepažeisdama emalio. Sudėtyje nėra SLS, parabenų. Sūnus labai išrankus skoniui. Nemėgsta bet kokio aštresnio skonio, mėtos ir pan. Dantų pastos skonis jam nesukėlė blogų emocijų. Dantukus valėsi su malonumu. Spalvą apibūdino kaip "debesėlio" :D
JORDAN firma dirba daugiau nei 175 m ir tai ištie skelia pasitikėjimą. Na o labiausiais sūnų nudžiuginu, kad nuėjęs į parduotuvę lentynoje surado platų asortimentą dantų pastų ir šepetukų. Iš žinot ką, šiuo metu namuose turim 4 JORDAN dantų pastas, 4 šepetukus. Visi skirtingi. Net ir mažąjai sesutei brolis išrinko.
Smagu, kai dantukų valymas tampa lyg nuotykis :)
Ačiū Mamyčių klubui ir JORDAN. Pažintį tęsime toliau ir tikėsimės kuo geresnių rezultatų, kad nebūtų gėda prieš Dantukų fėją, kai teks atsisveikinti su pieniniais dantukais :)