JORDAN dantų pasta ir šepetėlis

JORDAN dantų pasta ir šepetėlis

08. May 2019, 16:49 Profesionali Mama Profesionali Mama

Kadangi mūsų mylimiausia dantų pasta pasibaigė, nutarėme sudalyvauti Jordan dantų pastos ir šepetėlio testavime. Kai siuntinys atvyko, išpakavus dantų pastos mėginuką ir šepetėlį, mažasis Markas iš karto nekantravo išbandyti šiuos produktus. Žaisminga pastos pakuotė su gyvūno paveikslėliu, iš karto atkreipė mano sūnelio dėmesį!

Taigi, pirmiausia pasidarė įdomu, kas šios produkcijos gamintojas. Pasirodo, kad JORDAN – tai dantų priežiūros produktų gamintojas iš Skandinavijos. JORDAN dirba daugiau nei 175 metų ir gamina įvairių rūšių ir dantų šepetėlius suaugusiesiems ir vaikams, tarpdančių priežiūros priemones, bei dantų pastas.

Mūsų testuota dantų pasta skirta vaikams nuo pat pirmųjų dantukų iki 5 metų. Papildyta fluorido kiekiu 500 ppm., kaip ir rekomenduojama ES ir Lietuvos odontologų. Puiki pastos konsistencija, nekrenta uždėta ant šepetėlio, be SLS agresyvios putojančios medžiagos ir parabenų. Šie dalykai ypač svarbūs man kaip mamai. Na, o mažajam svarbu skonis, spalva ir kvapas. Mėlyna gelio spalva tikrai patraukli, o švelnus aviečių skonis ir kvapas vilioja valyti dantukus.

Mūsų testuotas dantų šepetėlis skirtas 0-2 amžiaus grupei. Šereliai labai švelnūs ir tankūs. Turi platesnę rankenėlę su skylute per vidurį, kad vaikučiui būtų patogu suimti ir laikyti. Atkreipėme dėmesį, kad rankenėlės dalys "pagumuotos", ši išties apgalvota smulkmena padeda šepetėliui neslysti ant slidžių paviršių vonioje, kriauklėje ir rankytėje. O apvertus šepetėlį, jis gali tarnauti kaip kramtukas - guminiai kauburėliai padės švelniai "pasikasyti" niežtinčias dantenas.

Šių dantų priežiūros produktų galima nusipirkti prekybos centruose ir vaistinėse, o tai tikrai patogu. Todėl kai parduotuvėje pamatėme, kad JORDAN prekėms taikoma 30 procentų nuolaida, nedvejodami įsigyjome naują dantų pastą su labai mielo pingvino paveikslėliu, nes testuotas mėginėlis labai greitai baigėsi.