Išbandėme Jonson's Top to Toe

Išbandėme Jonson's Top to Toe

22. Mar 2015, 15:41 tifer tifer

Mums yra tekę ir anksčiau naudoti kai kuriuos Jonson's produktus.taigi nebuvo taip,kad visiškai nebūčiau apie juos girdėjusi.

Jonson's produktai nuokitų skiriasi tuo,kad yra sukurti specialiai mažiems vaikams ir klinikiškai patikrinti,kad nedirgina odelės,nekelia alergijos,šampūnai negraužia akių.

Buteliukas ir jo pakuotė gana patraukli nors nėra labai įmantrios išvaizdos.Paimti ir atidaryti patogu ir lengva.

Atkreipiau dėmesį ir į sudėtį.Aš dažniausiai renkuosi,kad vaikam kuo mažiau įvairių kvapų ir kitokių priedų būtų.

Prausiklis yra švelnaus kvapo ir spalvos.Labai patiko konsistensija,nei per tirštas nei per skystas-pats tas.

Dozavimas irgi patogus.Vienu švelniu paspaudimu užsidedi prausiklio normą kurios užtenka vaikui plaukučiam išplaut.Aš net nenaudoju daugiau atskirai kūneliui,nuo plaukučių nubėga ir užtenka.

Paulius mielai prausėsi Jonson's baby prausikliu,nes jis aplamai mėgėjas praustis20150322153652-49264.jpg20150322153700-33247.jpg

Manau,kad šis prausiklis negraužia akyčių,nes leidosi ramiai išplaut galvytę ir toliau norėjo pasilikti vonioj.

Iš Jonson's produktų dažniausiai naudojam drėgnas servetėles ir vaikiškus muiliukus.Man patinka,kad palyginti su kitų firmų produktais jie nėra visai bekvapiai,bet man Jonson's kvapas toks labai švelnus ir mielas.

Bendras šio prausiklio vertinimas 9 balai.Beje pastebėjau,kad Pauliaus plaukučiai plaunant šiuo prausikliu tampa minkštesni,nes šiaip gana stori ir kieti.Ačiū už galimybę išmėginti šį produktą.