Išbandėme Johnson's Baby prausiklį - mums patiko!!

Išbandėme Johnson's Baby prausiklį - mums patiko!!

23. Mar 2015, 14:18 kvikutis kvikutis

Sveiki visi !

Na, ką gi, taip atšilus orams išties gana sunku rasti laiko prisėsti prie kompiuterio, bet pareiga išlieka pareiga - norėjom testuoti Johnson's baby prausiklį, tad dabar pateikiam savo ataskaitą :)

  • Apie Johnson's produktus yra tekę girdėti ne kartą, ir naudoti taip pat, tačiau būtent apie šį prausiklį 'Top to Toe' pirmą kartą išgirdau, o tiksliau sakant paskaičiau čia, Mamyčių klube, nenuostabu, nes čia gaunu nemažai naudingos ir naujos informacijos, kuri labai praverčia auginant pirmagimę.
  • Kalbant apie skirtumus, jų daug negalėčiau išskirti, kadangi Johnson's produktų linija (šampūnai,aliejai,prausikliai ar muiliukai) yra panašios sudėties bei kvapo, o ir funkciją visi atlieka panašią - rūpinasi kūdikio odele.
  • Johnson's baby Top to Toe, prausiklio pakuotė nežymiai skiriasi pvz. nuo tos pačios firmos gaminamo šampūno, tad smagu kad laikui einant, išlieka ta pati išvaizda, kurią gali atskirti bet kurioje parduotuvėje iš daugelio kitų! Beje, labai gerai, kad atsidaryti buteliuko dangtelį nėra taip paprasta, taip kur kas saugiau, kad mažylis pats neatsidarys jo :)
  • Į produkto sudėtį atkreipiau dėmesį vos tik paėmusi naująjį prausiklį į rankas. Šiaip laikais jau tapo populiaru skaityti ant pakuočių esančius produktų aprašymus, na o kas liečia vaikus, tai ypač svarbu, manau kiekvienai mamai.  Mane nudžiugino, tai, kad šiame prausiklyje nėra parabenų, grynojo muilo, kuris kaip žinia gali sausinti kūdikio odelę! Žinoma, sudėtyje radau ir ne visiškai natūralių ingridientų, bet manau to visiškai išvengti sunku.
  • Man labai patiko prausiklio kvapas, nes jis nėra erzinantis, nėra dirbtinių (braškių,vanilės ir kt.) kvapiklių iš kurių naudos mažai. Prausiklio Johnson's Baby konsistencija šiek tiek primena skystą muilą, tačiau labiau vandeningas, lengvesnės konsistencijos.
  • Dėl dozavimo išties patogu, nes gali įsipilti į ranką, ar ant kempinės būtent tiek kiek tau atrodo, kad reikia, nors būčiau ,,už" dozatorių, kadangi maudant mažylę šiek tiek sunku ir ją laikyti ir pasiimti į abi rankas prausiklį, kad įsipilti atitinkamą jo kiekį, bet čia tik mažas pastebėjimas į ateitį :))
  • Rugilei praustis ir maudytis yra labai smagu, ji nepyksta nei kai plaunu galvyte ar kūnelį, tad ir su šiuo prausikliu bėdų nebuvo.
  • Johnson's baby produkcija mane žavi savo formule - No More Tears, kas pasako, jog jeigu netyčia koks prausiklio, ar šampūno burbuliukas patektų vaikučiui prie akyčių - jam negriaužtų. Jau kuris laikas savo mažylei maudynių metu galvyte plaunu su Johnsin's baby šampūnu, tad nei nuo jo, nei nuo šio prausiklio Top To Toe, akyčių nergiaužė :)
  • Iš visos Johnson's baby produkcijos dukrytei naudoju, šampūną, pudrą (jei reikia užpakaliukui), na ir dabar į prie šių produktų prisijungė ir naujasis prausiklis :) Bet tai dar ne viskas, dukrytei kolkas nėra poreikio naudotis aliejuko, bet aš dažnai pasilepinu Johnos's baby aliejumi su levandomis ir tikrai ne kartą pastebėjau, kad jis ne tik puikiai drėkina odą, bet ir nuostabus kvapas puikiai ramina.

Na ir pabaigai mano bendras vertinimas - 9/10, nes tobulumui ribų nėra!! Mums patiko, rekomenduosim jį ir kitoms mamytėms, kurios taip pat rūpinasi savo mažylių odele :) Taip pat prisegu nuotauką, kokia patenkinta mūsų mažylė buvo po maudynių :)

20150323141513-23016.jpg

Ačiū MK už galimybę išbandyti šį prausiklį ir atsiprašome už pavėluotą blogą ;)