Ir mes norime vasaros!

Ir mes norime vasaros!

19. Jul 2017, 21:42 Natele Natele

Mes tikrai labai pasiilgome vasaros. Atostogos lekia pašėlusiu greičiu, o vasaros vis nėr...

Kasdien žvalgausi į dangų, tikėdamasi, kad galėsiu pradžiuginti vaikus maudynėmis, bet vis nesiseka... Jei tik pasirodo koks melsvas dangaus lopinėlis, tai neilgam... Tuoj pakyla vėjas ir atneša papilkėjusius debesis...

20170719210911-60954.jpg

Apie šilumą lauke taip pat geriau patylėti... 20 laipsnių ne kasdien tepasiekia... O sinoptikai vis žada - šils, šils, nors orų grafikėliai interneto platybėse nė vienas daugiau 20 savaitę į priekį nežada. Vyras jau juokiasi: ,,Po poros dienų kai driokstels 18 laipsnių karštis!". 

Ką besuplanuotume - visi planai žlunga: pasibuvimas prie ežero su vaikais ir draugais, baseinėlis kieme, išvyka savaitgalį prie jūros, pasivažinėjimas dviračiais kur tolėliau ir kt. Net ir pasivaikščioti kokiu netolimu pelkių pažintiniu taku nepavyksta, nes niekaip neišeina numatyti oro iš anksto...

Tiesa, vieną kartą vaikams šią vasarą išsimaudyti pavyko, tačiau aš nesiryžau, nes vėjas tąkart buvo šaltokas. Tą dieną labai norėjome visi po darbo prie ežero nuvažiuoti, tačiau tėtis suabejojo, ar verta jo, grįžtančio iš darbo, laukti, nes oras tiesiog nenuspėjamas. Gerai, kad paklausėme ir nelaukėme, nes vakare tikrai ėmė lyti.

Taip slenka mūsų vasara, net nesuteikianti progos ja pasidžiaugti. Sūnus Justas (14m.) sėdi namuose ir pyksta ant vasaros, kuri savo ištisai apniukusiu oru trukdo  nuvažiuoti pasimatyti su draugais ir smagiai leisti laiką žaidžiant futbolą, krepšinį ar tiesiog pasivaikščioti, pasivažinėti dviračiais. Dukrytė Aistė (6m.) kamuoja mus kasdien tais pačiais klausimais:,,Gal šiandien važiuosime maudytis? O kada baseiną išnešime į lauką?". Jei jai leistume, ko gero ir apsigyventų tame baseine, kuris stovi palėpėj dar nuo praėjusios vasaros ne pilnai išleistas. Vakar ją aptikau ten pasiruošusią maudynėms ir bepučiančią plaukiojimo ratą :).

20170719213210-87413.jpg

Taigi mes keturiese - visa mūsų šeima  - labai labai laukiame tikros vasaros! 

Tačiau orų prognozė bei žvilgsnis į dangų ir šiandien nieko gero nežada...