IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandyk ir parašyk nuomonę apie JOHNSON‘S baby prausiklį TOP-TO-TOE

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandyk ir parašyk nuomonę apie JOHNSON‘S baby prausiklį TOP-TO-TOE

06. Mar 2015, 10:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šįkart ieškome mamų, kurios norėtų išbandyti mažyliams skirtą JOHNSON‘S baby švelnų plaukų ir kūno prausiklį "Nuo plaukučių iki pėdučių" (Top-to-Toe).

20150302230812-20722.jpg

Kūdikio odelė yra gerokai gležnesnė už suaugusiojo odą. Kadangi ji dar nėra visiškai susiformavusi, gali lengvai sudirgti. Todėl buvo sukurtas ypač švelnus plaukų ir kūno prausiklis "Nuo plaukučių iki pėdučių" (Top-to-Toe), skirtas jautriai kūdikio odelei ir plaukučiams plauti. Jis yra toks švelnus, kad puikiai tinka naudoti nuo pat pirmųjų maudynių.

Daugelis gimdymo namų visame pasaulyje pirmosioms kūdikio maudynėms renkasi šį švelnų plaukų ir kūno prausiklį. Maudant jis gali būti naudojamas ir kaip vonios putos, ir kaip šampūnas, ir kaip kūno prausiklis.

Vienintelis plaukų ir kūno prausiklis "Nuo plaukučių iki pėdučių" (Top-to-Toe) su NO MORE TEARS® (jokių ašarų) formule, todėl yra toks švelnus akytėms ir odai lyg tyras vanduo.

  • hipoalergiškas, be muilo ir parabenų.
  • tinka ypač jautriai kūdikių odelei
  • pH neutralus odai.

Kaip naudoti: Puikiai tinka naudoti kasdien. Įpilkite po tekančiu vandeniu ir pamaišę ranka ar kempine sudrėkinkite kūdikio odelę ir plaukus. Išmuilinkite ir gerai nuskalaukite.

Sukurtas kūdikiams, puikiai tinka visai šeimai. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Naudoti tik išoriškai.

Sudėtis: [PR-003596] Aqua, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Acrylated/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, p-Anisic Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanal, Sodium Benzoate, Parfum.

DĖMESIO! Ieškome 10 mamų-testuotojų!

Ką reikia daryti, norint dalyvauti testavime?

Komentaruose parašykite:

-koks vaikučio amžius;

-kodėl norite išbandyti šį produktą;

-ar dabar naudojate/esate naudoję kokių nors Johnson's vaiko priežiūros produktų?

Dešimt testuotojų atrinksime kovo 9 dieną.

Ko tikimės iš testuotojų?

-Gavus produktą, lauksime jūsų išsamaus atsiliepimo, jūsų nuomonės savaitės eigoje.

-Kiekiena atrinkta testuoja el.paštu gaus klausimus.

-Blogą su atsiliepimu ir nuotraukomis reikės atsiųsti per savo profilį pasirinkus rubriką MAŽYLIS ir žymas "MK-mamos-testuoja" bei "JOHNSON'S-baby-produktai"

DĖMESIO! VIENAI IŠ TESTUOTOJŲ, PARAŠIUSIAI IŠSAMŲ BLOGĄ, PADOVANOSIME SPECIALŲ JOHNSON'S BABY RINKINUKĄ!

20150312154006-89461.jpg

20150312154052-84209.jpg


20150302231650-26406.jpg


07. Mar 2015, 12:10

KArolis 9mėn ir Kristupas 4metai 😉 nežinau kodėl, bet su pirmu vaiku bandeme šią produkciją,ir viskas patiko. naudojom šampūną "no more tears", muiliuką,aliejuką, pudrą..o su antruoju vaiku, nenaudojom, nes atejusi pediatrė į namus pamatė mūsų gautus mėginukus šios ptodukcijos,liepė primigtynai nenaudoti, del to kad nesveika..tai atvirai prisipažinsiu suglumau,ir nenaudojau,atidavėm pusbroliui. norėčiau vėl pamėginti ,ir pasižiūrėti kodėl gydytoja taip mus nuteikė 😉 nors pries 4metus nieko nesake blogo apie tai.

kvikutis kvikutis 05. Mar 2015, 17:42

Rugilei jau 7mėnesiai, iš Johnson's baby produktų dukrai esu bandžiusi odos pudrą bei šampūną, o pati sau esu naudojusi Johnson's baby aliejuką kūnui, jis man labai patiko nes puikiai drėkino.
Na, o šį plaukų ir kūno prausiklį norėtumėme išbandyti todėl, lad tai puikus pasirinkimas 2in1 !! Nereikia kelių buteliukų, kur atskirai būtų šampūnas, muiliukas, aliejukas, čia viskas viename :-)

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 05. Mar 2015, 12:24

Sveiki,Mums 1.7 m.Šį produktą norime išbandyti todėl,kad šito dar nebandėme ir neturėjome , mūsų mažylio labai jautri odytė. O mes is JOHNSON'S baby naudojame tik šampūną,jį pasirinkome todėl,kad dėl vaiko jautrios odelės jis yra labai švelnus akims ir odelei.Šie gaminiai nėra tokie labai pigūs,dažnai pagalvojame apie pigesnius varijantus,bet vaikeliui tai nėra labai gerai...Todėl norėtumėm laimėti ir labai pabandyti. Taip pat girdime ir iš draugų vaikučių,kad šie renkasi tik šios firmos gaminius,nes tai labai prisitaiko prie vaikučio ir atsiranda vis mažiau problemėlių. 😀

tifer tifer 05. Mar 2015, 08:43

Paulius 1m.6mėn. norime išbandyti,nes dažniausiai prausiamės su vandenuku vien tik,šio neteko bandyt 😉😀

05. Mar 2015, 08:16

Laba diena,turiu tris mergytes.Didziausiai bus greit 11 metu,kiai mergytei 2,9 metu,treciai 1,8 metu tad prausimosi priemoniu reikia nemazai,o cia du viename.Turejome sios produkcijos ruzava,tai mergaitem patiko.Daugiau neteko nieko nauditi.Vaikuciu odele yra jautri, labai daznai bega praustis .Noretumem ismeginti sia produkcia,kas geriau ivertins,jei ne musu brangiausia turtas vsikuciai.

kristinalt kristinalt 04. Mar 2015, 20:20

Mes norėtume išbandyti šį prausiklį. Sūnui 1m., dukrai 5m. dabar naudoja Jonson's su levandomis ir esame patenkinti, bet norisi išbandyti naująjį.

jaldija jaldija 04. Mar 2015, 16:13

Noprs Airidui jau 8, mes tebenaudojam būtent JOHNSON‘S baby produkciją. Sūnelio odelė pronlematiška, linkusi sausėti, tad mes pasikliaujam tuo kas mums tiko nuo kūdikystės.
šio prausiklio dar nenaudojome, tad mielai išbandytume.

mama ingrida mama ingrida 04. Mar 2015, 15:33

Mes labai noretume išbandyti,mano dukrytei 1,9 metukai,sūnui 5 metai.Naudojome Johnsons prausikli su levandomis mums patiko.Taigi norėtumem išbandyti ir šį😀

irmantaite irmantaite 04. Mar 2015, 15:00

Mantui 1,10 m. Norime išbandyti šį produktą. Kadangi dabar naudojamas kūno prausiklis baiginėjasi, tad norim naujovių. O iš Johnson's Baby produktų esame naudoję šampūną ir aliejukus. Tiko ir patiko, geri produktai 😀

lina_baj lina_baj 04. Mar 2015, 14:49

Urtei tuoj jau 4 mėnesiukai. Dažniausiai prausiam tik su vandenuku ar aliejuku, kartais naudojam Johnson's muiliuką su medum . Labai norėtumėm išbandyti šį produktą, nes su skystu prausikliu turėtų būti kiek patogiau prausti nei su muiliuku, o muiliukas mūsų odelei tiko. Tad tikimės išbandyti šį tikėtinai šaunų produktą, kurį galėsime naudoti ir kaip putas 😀

Mamkyte Mamkyte 04. Mar 2015, 14:39

O mums šis nepatiko... Pradžioj isbandziau pati ir nusivyliau, tai vaikui net ranka nekilo bandyti. ☹

Gintarep Gintarep 04. Mar 2015, 14:30

Birute 6 m. mielai isbandytume, nes sio dar neteko bandyti.

ODISEJAaa ODISEJAaa 04. Mar 2015, 14:25

Aistei 1,9m. Vismantei 4,5m. Naudojame aliejuka , šampūna.. Johnson's baby geri produktai todėl ir šį norėtume išbandyti.😀