Huggies prezentacijų metu puiku atitrūkti nuo namų rutinos

Huggies prezentacijų metu puiku atitrūkti nuo namų rutinos

02. Aug 2011, 08:00 tifer tifer

Pagaliau radau laisvesnę minutę ir prisėdau parašyti, kaip sekėsi sauskelnių Huggies Pull-Ups prezentacija Kaune Akropolio Maximoje.

 

Mamyčių klubo dėka jau buvau bandžiusi šį darbelį. Galvojau, kažin, su kuria mamyte teks šį kartelį darbuotis. Anąkart dirbau su Deimante, buvo smagu geriau su ja susipažinti. Taigi gavusi naujos bendradarbės telefoną, pasiskambinau, susitarėm, kur susitiksim.

 

Tai mamytė Erika (kira) - be galo šauni, linksma, miela. Pagalvojau, kad visos Mamyčių klubo mamos turbūt yra labai šilti žmogeliukai. Na ir pradėjom savo darbelį. Jau anąkart su Deimante sakėm, kad mažoka žmonių, tai šiomis dienomis jų buvo dar mažiau, matyt, vasara, visi kažkur atostogauja, kažkur išvažinėję.

 

Na bet jei tik pamatydavom į mūsų skyrių užklystantį pirkėją, tai tuoj eidavome jam pristatinėti sauskelnes.

Aną kartą, kai prezentavome naujagimiams skirtas sauskelnes, jomis domėjosi daugiausia nėštukės, tai buvo tikrai nelabai nusiteikusių bendrauti.. Matyt, nėštumo hormonai, ne itin gera nuotaika. Šį kartą beveik visi kalbinti žmonės mielai leisdavosi į kalbas, atidžiai klausėsi apie sauskelnių privalumus, dauguma patys klausė, ar gali pasakyti savo atsiliepimus apie Huggies sauskelnes.

 

Vienas tėvelis prašė būtinai pasakyti Huggies atstovams, kad naujos pakuotės Huggies Premium sauskelnių paveiksliukai dažo rūbelius. O šiaip pastebėjau, kad sauskelnes Huggies Pull-Ups pirktų daugiau žmonių, jei jų kaina būtų žemesnė.

 

Antrą darbo dieną laikas pralėkė sparčiau, nors žmonių irgi nebuvo per daugiausia. Bet irgi geriau susipažinau su šaunia mamyte Erika. Labiai smagiai praleidau tas dvi darbines popietes. Kasdien gal ir nenorėčiau dirbti tokio darbo, bet kartas nuo karto atitrūkti nuo namų, vaikų rutinos ir dar užsidirbti papildomų pinigėlių tikrai gerai.

02. Aug 2011, 11:00

šaunuolės 👍 tifer tu jau su stažu šioje srityje 😉

02. Aug 2011, 10:05

👍