Gidas į vaikų maisto pasaulį – „Mažylio receptai“ internete

Gidas į vaikų maisto pasaulį – „Mažylio receptai“ internete

07. Oct 2014, 14:01 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pirmos šiuolaikiškos lietuviškos autorinės knygos apie maistą vaikams „Mažylio receptai“ skaitytojai ir visi, kuriems aktuali sveika vaikų mityba, nuo šiol turės gidą internete www.mazylioreceptai.lt. Atsinaujinusioje svetainėje – dar daugiau receptų, naudingų patarimų, įdomių straipsnių ir kitos informacijos apie maistą mažiesiems.

Pirmieji „Mažylio receptai internete gimė dar 2011 metais ir jau spėjo sukaupti didelę skrynią patiekalų receptų ir naudingos informacijos. Pasirodžius didelio pasisekimo sulaukusiai knygai „Mažylio receptai“, kūrybinė komanda norėjo, kad ir svetainė pamažu pakeistų savo pirmuosius, jau kiek veržiančius siaustinukus.

Svetainės kūrėjos tikisi, kad www.mazylioreceptai.lt bus ypač naudingi mamoms, priėjusioms naują savo ir mažylio gyvenimo etapą, kai mamos pieną keičia įprastas maistas, o klausimų galvoje daugiau nei širdyje atsakymų. Naudingos informacijos ras bei įkvėpimo pasisems ir mamos, auginančios nebe pirmąjį mažylį. „Kaip įtikti mažiesiems valgytojams, kaip juos maitinti sveikai, o kartu ir paprastai – tai galvosūkis ne tik mamoms, bet ir tėčiams, seneliams, auklėms. Tinklapyje visi ras ne tik daugybę įvairių receptų įvairaus amžiaus mažyliams, bet ir aibę patarimų, įdomybių, o taip pat gudrybių, kaip maistu sudominti nevalgius vaikus, “ – pasakoja svetainės kūrėjos Jurgita Surplienė, Rūta Kanopkienė ir Ilma Paluckė.

Vertinga www.mazylioreceptai.lt dalis receptų paieškos sistema. Svetainės lankytojai tinkamus receptus gali rasti pagal pasirinktą mažylio amžių, maisto produktą, valgymo laiką ar patiekalo rūšį. Prie kiekvieno recepto skaitytojai ras informaciją apie gaminimo laiką, patiekalo sudėtį ir amžiaus tarpsnį, nuo kada rekomenduojama ragauti vieną ar kitą patiekalą.

„Mažylio receptai“ ir toliau tęs bendradarbiavimą su pripažintais Lietuvos medikais, kurie konsultuos vaikų mitybos klausimais. Įvairiems vaikų sveikata ir mityba besirūpinantiems specialistams klausimus galės užduoti ir svetainės lankytojai.

www.mazylioreceptai.lt visą parą pasiekiamas, patikimas ir naudingas mamų, tėčių, senelių bei auklių pagalbininkas, kasdien augantis kartu su mažyliais.

Apie knygą: „Mažylio receptai“ – tai pirmoji šiuolaikiška lietuviška autorinė knyga apie maistą vaikams, kurioje ne tik daugiau nei 200 sveikų ir greitai paruošiamų patiekalų receptų vaikams nuo pirmųjų tyrelių iki šeimos stalo, bet ir pripažintų specialistų patarimai bei daug naudingos informacijos apie maisto produktus, jų parinkimą, paruošimą, vaikų maitinimo subtilybes. Knygą galima įsigyti užsisakius ją interneto svetainėje www.mazylioreceptai.lt, taip pat nusipirkti visuose šalies knygynuose, prekybos centrų knygų skyriuose, parduotuvėse „Baby Center” Vilniuje ir Klaipėdoje.