Geriausias tėtis Pasaulyje - Vidas :)

Geriausias tėtis Pasaulyje - Vidas :)

11. May 2015, 02:17

Geriausias tėtis vardu Vidas, jis turi 1 vaiką – sūnų vardu Kristupas.

Pirmą kartą jis pagalvojo, kad nori būti tėčiu kai sutiko mane :) Jis norėjo būti geru pavyzdžių savo vaikui, kad vaikas džiaugtusi turėdamas gerą tėtį. Vidas labai kantrus, labai geras vyras, rūpestingas, mylintis, švelnus, atsakingas. Ir kai gimė Kristupas, šios savybės dar labiau išriškėjo. Jis dar labiau rūpinasi sūnumi ir manimi.

Kai sužinojo, kad laukiuosi, Vidas labai apsidžiaugė, apkabino mane, ir paglostė pilvuką :) Vido reakcija buvo teigiama, nes planavome vaikelį, labai norėjome vaikelio. Vidas rūpinosi manimi neštumo metu, padėdavo visada. Ir kai gimė Kristupas, jis dar labiau mumis rūpinasi, labai atsakingai žiūri į tėčio pareigas. Vidas vertas GERIAUSIO TĖČIO apdovanojimo.

Kai laukiausi, jis buvo rūpestingas, kūrybingas tėtis, daug nuotraukų darydavo su mumis kai laukiausi :) Iš Vido tikėjausi pagalbos, rūpesčio, supratimo, atsakomybės, bet jis ir pats visada toks buvo, net gi dar daugiau, mano lūkesčiai pasiteisino su kaupu. Jis lengvai „pergyveno“ neštumo laikotarpį. Savo kantrybe ir rūpesčių mumis :)

Jis gimdyme nedalyvavo, bet labai norėjo.

Vidas daug laiko praleidžia su Kristupu, žaidžia visokius žaidimus, ir Kristupas daug šypsosi, juokaisi, jam labai patinka su tėčiu žaisti. Vido moto yra KAI VAIKAS JUOKIASI – LAIMINGAS VAIKAS :)

Dažniausiai grįžęs po darbo Vidas kartu su Kristupu pavalgo ir žaidžia žaidimus, išdykauja kol Kristupas pavargsta :) Ir pavargęs eina miegoti. Kol Kristupas miega, Vidas padeda man buityje tvarkytis, dviese greičiau apsitvarkome ir skiriame laiko sau. Savaitgaliais važiuojame į vandens parką, Kristupui labai patinka. Taip pat Kristupui labai patinka pasivaikšiojimai lauke. Vidui svarbiausia duoti sūnui daug meilės, dėmesio, laiko, kad Kristupas būtų laimingas vaikas. Vidas mieliau paliktų man aptvarkyti išmėtytus žaislus po kambarį, o pats pažiūrėtų Kristupą.

Vidas, kaip tėtis, skiriasi nuo kitų vyrų savo kantrybę, dėmesiu, gerumu ir vidine stiprybe. Jis darys viską, kad tik Kristupas būtų patenkintas, laimingas. Vidas, kaip ir jo tėtis Aidas, labai atsakingas, rūpestingas, mylintis ir dėmesingas sūnui. Šias savybes jis paveldėjo iš savo tėčio Aido. Turi gerą pavyzdį iš savo šeimos. ATSAKOMYBĖ, RŪPESTINGUMAS, GERUMAS, KANTRYBĖ - šias geras savybes nori perduoti savo sūnui Kristupui.

 

13. May 2015, 23:13 aslaimespaukste

Ačiū 😀 Jums irgi didelės SĖKMĖS !

12. May 2015, 20:12

Koks gražus aprašymas- esate nuostabi mamytė, turinti tokias pat geras savybes, kurias įžvelgiate aprašydama savo vyrą. Kristupui labai pasisekė, sėkmės jums ir konkurse, ir gyvenime! 😀