Gera žinia: Gabrielė jau nori pati sėstis ant puoduko

Gera žinia: Gabrielė jau nori pati sėstis ant puoduko

10. Jan 2012, 07:30

Sveiki, pirmiausia visus norime pasveikinti su Naujais Metais ir palinkėti, visų norų išsipildymo, bei sveikatos!

 

O mes ir toliau tęsiame pasakojimą kaip mums sekasi draugauti su naktipuodžiu!

 

Na, mums tikrai sekasi neblogai, bet va savo senojo naktipuodžio Gabrielė nenori keisti į jokį kitą! O kodėl atsisėsti bandėme ant kito, papasakosiu viską nuo pradžių...

 

Mes vėl filmavomės TV laidos "Mamyčių klubas" rubrikoje "Puoduko stebuklas". Šį kartą laidelė buvo ne apie tai, kaip mums sekasi, o apie tai, kaip rinktis puoduką: mums reikia turėti vieną pas senelius, o draugytė Aurėja rinkosi naują, nes ant seno nesėsdavo, tad parduotuvėje "Vaikutis" mes juos ir rinkomės.

 

O ten pasirinkimas... vaje, vaje. Vienas už kitą gražesni, akys net raibo ir mums buvo labai sunku apsispręsti. Parduotuvės konsultantė patarė rinktis puoduką, kuris yra 3 viename - laiptukas užlipti ant didelio tualeto ar palipėti prie kriauklės nusiprausti ateičiai, vaikiškas naktipuodis ir dangtis ant didelio tualeto.

 

Tokį puoduką mes gavome dovanų!!!! Ačiū labai "Vaikučiui" ir Mamyčių klubui už puikią dovaną!

Tik va, mergytė supranta tai, kaip žaislą arba naudoja tik kaip laiptuką palipėti ir pasiimti tai, ko šiaip nepasiekia. Tad dar pasilikome ir seną puodelį. Gal po kažkurio laiko jis mums tarnaus ir pagal visas paskirtis.

 

Na, o mūsų draugystė su naktipuodžiu tęsiasi ir toliau. Mergytė be jokių ašarų ar įkalbinėjimų sėdasi ant puoduko. O svarbiausia - vis dažniau pati parodo, kad reikia ant jo atsisėsti. Mes dar nekalbame, todėl balsu nesiprašo, bet gestais parodo: tempia kelnytes nuo savęs.

 

Anksčiau, būdavo, ir pati nespėdavau pasodinti, o dabar vis dažniau šitą gestą pagaunu jau. Labai džiaugiuosi, kad mums kol kas sekasi gan neblogai.

10. Jan 2012, 14:33

Saunuoles 😀 sveikinimai ,kad ir toliau taip gerai sektusi 😀 😉

10. Jan 2012, 09:31

saunuoles jus 🌷