Gabrielė jau supranta, kam yra skirtas puodukas!

Gabrielė jau supranta, kam yra skirtas puodukas!

14. Dec 2011, 07:30

Sveikos, mamytės. Vėl prabėgo kuris laikas, o mes štai skubam papasakoti, kaip gi mums toliau sekasi bendrauti su puoduku.

 

Kaip ir minėjau aname bloge, kurį laiką mes sauskelnių tikrai mažiau sunaudodavome, o po kiekvieno miegučio ar po valgio sėsdavome ant puoduko ir visą laiką jau ne tik gaudydavome „reikaliuką“, o ir tikslingai jį naudodavome.

 

Aišku, pati Gabrielė dar nesiprašė. Nesiprašo ir dabar, bet jau siunčia tam tikrus signaliukus! Gabrielė vieną dieną mums pradėjo nešti savo puoduką. Anksčiau irgi kartais atnešdavo, bet dažniausiai žaidimo forma. Mano mama sako, manau, ne šiaip sau - kad būtina visad reaguoti.

 

Taip išlaukėme tokio momento, kada ji vėl griebėsi savo puoduko, o mano mama tiesiog primygtinai paprašė, kad ją pasodinčiau. Iš tikrųjų, kai tik ją nurenginėjau, nespėjau pasodint ant puoduko, nes besegant pajutau, kaip „šyla“ sauskelnės. Supratau, kad jau vėlu.

 

Ir kaskart mes taip vis dar nespėjam, bet va džiaugiuosi bent tuo, kad ji jau supranta, kam tas puodukas reikalingas. Vis neša mums ir kaskart, tik atnešusi, būna tik ką atlikusi reikaliukus. O po to rodo į puoduką ir sako „dzi“.

 

Vis dažniau dėvime sauskelnes Huggies Pull Ups. Pastebejau, kad mergytė, kai padaro į sauskelnes, iš karto pajaučia diskomfortą, nes pradeda bandyti temti pėdkelnytes ar kelnytes žemyn, taip rodydama, kad laikas keisti jas, o jei nepastebim, pasidaro irzlesnė ir viskuo nepatenkinta.

14. Dec 2011, 11:31

Saunuole Gariele 😀 Sekmes ir toliau mokytis susidraugauti su puoduku 👍