Gabrielė išbandė Oiledixin Niam-Niam!

Gabrielė išbandė Oiledixin Niam-Niam!

21. Jun 2012, 00:00

Visu pirma, labai noriu padėkoti "Mamyčių klubo" portalui už galimybę išbandyti Oiledixin Niam-Niam!

 

Kai tik gavome siuntinėlį, labai nudžiugau, nes pagalvojau, kad "va, gal šis stebuklas mums padės". Pradėjome degustaciją, o mano nuostabai, toks skanus ir kvapnus, deja, dukrytei pasirodė visai ne taip.

 

Ji visiškai atsisakė savanoriškai jo vartoti po pimojo paragavimo. Tada pradėjau gudrauti, užsižaisdavau su ja ir suduodavau, o ji net nespėdavo sureaguoti. Ir taip visą sirupo vartojimo laiką teko žaisti. Praėjo savaitė, o rezultato visiškai jokio nesimatė, kaip buvo nevalgiukė, atrodo, tokia ir liko.

 

Bet labai nustebau, kai įvyko šioks toks lūžis, nes ji pradėjo valgyti! Ir tai pastebėjo visi aplinkiniai!

 

Žinoma, ne viską, bet vis tiek, jau rezultatas šioks bei toks. Gaminu dabar tai, ką jį mėgsta. Dabar labai pamėgti jos yra šaltibarščiai. Taip pat verdu smulkius makaroniukus su dešrelėmis, kepam žuvytę, valgom bulvytes.

 

Tik va prie mėsos vis dar nelabai įprantam, gal kasniuką vištienos tik. Daržoves ir uogas kaip užkandžius graužia, o varškės sūreliai ir toliau labai puikiai tinka desertui!

 

Viskas mums kaip ir būtų labai jau gerai, palyginus kaip buvo anksčiau, tik va tas jos nenoras gerti Niam - Niam, nors man pačiai jis net labai skanus!

 

 

 

21. Jun 2012, 10:01

gražiai viskas aprašyta 🌷. mes irgi gavome vakar, tik nebuvo kada degustuoti, nes Jokūbas ožiukus rodė ir atsisakė ragauti, tikiuosi šiandien jis bus jau geresnės nuotaikos ir pavyks pasidalinti įspūdžiais, kaip jam šis maisto papildas. Ačiū MK už dovanėlę 😀