FOTO konkursas: pasidalinkite mažylių maudynių nuotraukomis!

FOTO konkursas: pasidalinkite mažylių maudynių nuotraukomis!

02. Apr 2019, 08:08 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Turbūt mažai rasime mažylių, kurie nemėgtų maudytis vonioje ir žaisti su vandeniu! Vos jų kojytės paliečia šiltą vandenį, jie ima krykštauti ir taškytis (gal tik daugumai vaikučių nepatinka galvos plovimas, tiesa?).

Tad skelbiame FOTO konkursą!

Prisijungusios svetainėje:

  • įkelkite kuo daugiau savo mažylio ar mažylės maudynių nuotraukų vonioje ar vonelėje;
  • trumpai papasakokite, ką labiausiai vaikučiui patinka veikti maudynių metu;
  • kokie vandens žaisliukai mėgstamiausi?
  • ar pasidarote kalną putų? :)

Žodžiu, pasidalinkite maudynių nuotaika!

Kaip įkelti tekstą su nuotraukomis:

  1. Spauskite "+Pridėti straipsnį"
  2. Pasirinkite kategoriją MAŽYLIS ir žymas: Konkursas, Vaiko-sveikata
  3. Parašykite savo blogui pavadinimą, tekstą
  4. Įkelkite kelias maudynių nuotraukas  - galite pačiame tekste paspaudus paveikslėlio ikonėlę arba kaip fotogaleriją (teksto laukelio apačioje pamatysite "Pasirinkite nuotraukas")
  5. Išsaugokite straipsnį

PRIZAI

"Naujoji Ringuva" net trims laimėtojoms dovanoja TINDI maudynių priemonių rinkinį!

TINDI prausiklis ir vonios putos vaikams su alavijų ir medaus ekstraktais (500 ml)

Pagamintos iš natūralių medžiagų, sudėtyje nėra SLES ir SLS, parabenų, alergizuojančių kvapų ir dažiklių. Praturtintos alavijų ir medaus ekstraktais, kurie ramina, drėkina ir minkština jautrią vaiko odą. Sudėtyje naudojamos švelnios, gausiai putojančios medžiagos, kurios pašalina nešvarumus ir mažylio maudynes paverčia smagiu nuotykiu.

TINDI šampūnas vaikams su ramunėlių ir medetkų ekstraktais (210 ml)

Šampūnas kūdikiams ir vaikams nuo 0+ metų TINDI su ramunėlių ir medetkų ekstraktais, kurie ramina galvos odą, saugo nuo uždegimų. Sudėtyje naudojamos švelnios medžiagos, kurios pašalina nešvarumus ir suteikia plaukams purumo. Sudėtyje esantys natūralūs ramunėlių ir medetkų ekstraktai ramina galvos odą, plaukučiams suteikia švelnumo bei purumo. Tinka naudoti kasdien.

TINDI muilas vaikams be kvapių ir dažančių medžiagų ypač jautriai odai

Tualetinis muilas vaikams TINDI pagamintas iš aukštos kokybės augalinės kilmės žaliavų – priešuždegiminių, drėkinančių, maitinančių bei tonizuojančių savybių turinčio palmių aliejaus ir palmių branduolių aliejaus, kurio cheminė sudėtis yra artima odos lipidiniam sluoksniui, todėl idealiai tinka kūno priežiūrai ir užtikrina gerą muilo putojimą. Muilas yra 100% natūralus, sudėtyje nėra kvapių ir dažančių medžiagų, parabenų. Natūralus priedas lanolinas atsakingas už drėgmės pusiausvyrą odoje, todėl nusiprausus nejaučiame tempimo, sausumo. Rekomenduojamas net pačiai jautriausiai odelei.

Laimėtojas rinksime balandžio 5 d.