FOTO konkurso TREČIOSIOS savaitės užduotis

FOTO konkurso TREČIOSIOS savaitės užduotis

23. May 2012, 00:00

Fotokonkursas "Manoji fotografija" jau gerokai įsivažiavo. Labai nudžiugino jūsų aktyvumas ir maloniai nustebino nepakartojamo gražumo fotopasakojimai, kuriuose jūs atsiskleidėte ne tik kaip puikios fotografės, bet ir kaip romantinės asmenybės. Taigi, pradedame paskutiniąją konkurso savaitę ir kimbame į darbus!

 

Trumpai apie konkurso idėją: Foto konkursas - Manoji fotografija 

 

Foto konkursas tęsiasi tris savaites - nuo gegužės 7 iki 27 d., šią savaitę skelbiame paskutiniąją užduotį.

 

Trečiosios savaitės tema "Mūsų kelionė"

 

Ankstesnes konkurso savaites "gaudėte" vaikučio dienos įspūdžius, atskleidėte pavasario grožį, o šią savaitę pagrindinis dėmesys bus skirtas kelionei ar išvykai su vaiku ar visa šeima. Taigi, kas ta kelionė? Tai nebūtinai didelė kelionė į kokią nors užsienio šalį ar kelionė po Lietuvą. Tai tiesiog gali būti jūsų kelionė nuo taško A iki taško B, pavyzdžiui, į filmą su vaiku ar visa šeima, į muziejų, į kaimą pas močiutę ir pan. Svarbu, kad ji būtų išbaigta, tai fotopasakojimas, iš kurio būtų aišku, kur jūs keliavote, ką pamatėte, ką patyrėte...

 

Kaip vaisada, savo fotopasakojimui sugalvokite pavadinimą, prie nuotraukų būtinai parašykite ir komentarus.

 

Nuotraukų neperdozuokite - ne daugiau kaip 10- 12.

 

Fotopasakojimus, kaip visada, siųskite iki penktadienio vakaro (18 val.), susiradę portale MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi":

 

Jūsų fotopasakojimus savaitės pabaigoje vertins profesionalus fotografas Rolandas Parafinavičius, laimėjęs ne vieną fotokonkursą ir premiją.

 

www.fotografijosnamai.lt

www.parafinavicius.lt

 

1

Pirmadienį, gegužės 21 d., sužinosime savaitės laimėtoją ir kitą temą!

 

Konkurso prizinis fondas

 

Oilatum losjonas kūnui

losjonas

Oilatum odos minkštiklis


minkstiklis

Unikalus MK puodelis

1SĖKMĖS!

23. May 2012, 15:53

Tiktų ir ankstesnes keliones bei isvykos.

23. May 2012, 13:38

Na, o ar tiktų iš ankstesnių metų ? Tikriausiai jau nebe ? Nes sirguliuoja vaikas, o sudalyvauti norėtųsi, bet sirguliuoja . . . arba kelionė tik be vaikučio, nes buvom su vyru išvykoj 😀 Ar tiktų kuris nors variantas ?

23. May 2012, 08:04

Galite juk iš ankstesnių kelionių, išvykų į gamtą su šeima, nebūtinai nuo pradžios kaip keliatės, ruošiatės, tiesiog kelionė ir jos įspūdžiai, atsispindi nuotaika. Galite, pvz. kad ir į parduotuvę išsruošti, tiesiog kaip tai nufotografuosite - jūsų sumanumas 😀

blogietee blogietee 23. May 2012, 07:56

atvirai pasakius, sudėtinga užduotis, nes kad nupasakoti kelionę bet kur, reikia ją konkrečiai tam tikslui fiksuoti 😃