FOTO konkursas "Mylimiausias žaisliukas"

FOTO konkursas "Mylimiausias žaisliukas"

03. Nov 2014, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kiekvienas vaikas turi savo mėgstamą žaislą, kurio niekur nepaleidžia - ar miega, ar valgo, ar eina pasivaikščioti su juo. Tad kviečiame dalyvauti nuotaikingame foto konkurse ir pasidalinti mažylio mėgstamiausio žaisliuko nuotrauka ir trumpa jo istorija.

Kaip dalyvauti?

Atsiųskite vieną ar kelias jūsų mažylio mėgstamiausio žaisliuko nuotraukas (žinoma, su vaikučiu) ir aprašykite  jo istoriją - kaip jis atkeliavo pas jus į namus, kaip tapo mažylio mėgstamiausiu žaislu, ką jis su juo veikia ir pan.

Kaip siųsti:

-Pasirinkite savo profilyje "Pridėk straipsnį", rubriką MAŽYLIS ir žymą KONKURSAS

-Įrašykite tekstą, įkelkite nuotraukas ir spauskite "Išsaugoti"

-jūsų blogas po kelių sekundžių atsidurs portale.

Konkursas truks dvi savaites - nuo lapkričio 3 iki 16 d. imtinai!

Lakričio 17 dieną išrinksime net 5 konkurso dalyves, kurių vaikučiams padovanosime

po simpatišką žaisliuką-kramtuką Sophie la Girafe!

20141031113002-24328.jpg

 

Sophie la Girafe - tai žaisliukas kramtukas, stimuliuojantis visus penkis vaiko pajūčius: 

Regėjimas: 

3 mėnesių kūdikio akytės vis dar ribotų galimybių. Jos gali atskirti tik didelius kontrastus. Tamsios ir kontrastingos, kūdikių dėmesį traukiančios dėmės ant Sohie žirafytės kūno stimuliuoja regėjimą. Taip žaisliukas tampa atpažįstamas ir džiugina kūdikį. 

Klausa: 

Sophie žirafėlės skleidžiamas cypiantis garsas linksmina kūdikį ir stimuliuoja kūdikio klausą. Pirmiausiai, juokingas garsas, skleidžiamas spaudžiant, padeda stimuliuoti vaiko klausą, o veliau padeda suvokti ryšį tarp veiksmo ir efekto. 

Skonis: 

Sophie žirafiukas® pagamintas iš 100% natūralios gumos ir maistinių dažų, kurie yra visiškai saugūs kramtant ir yra panašūs į maitinimo buteliuką. Žirafytės minkšta tekstūra ir kramtomos dalys (ausys, ragai, kojos), puikiai ramina kūdikio dantenas kramtymo metu. 

Lytėjimas: 

Lietimas yra pirmasis kūdikio komunikacijos būdas su išoriniu pasauliu. Sophie žirafiukas yra švelnus, kaip motinos oda, stimuliuoja psichologinį ir emocinį atsaką, kuris ramina ir skatina sveiką augimą ir gerovę. 

Uoslė: 

Specifinis natūralios gumos, gautos iš Hevea medžių, kvapas daro Sophie žirafiuką® ypatingu. Jūsų kūdikis lengvai jį identifikuos iš visų savo žaislų. 

Sophie žirafiukas yra 18 cm aukščio. Jo forma puikiai pritaikyta mažai kūdikio rankutei. Kramtukas lengvas, o ilgos kojos ir kaklas leidžia lengvai jį paimti ir tvirtai laikyti, nuo pat pirmų dienų.

Konkurso pabaigoje sukursime bendrą visų žaisliukų FOTOALBUMĄ ir išrinksime nugalėtojas!

SĖKMĖS!

20141031113520-29901.jpg

 

14. Nov 2014, 22:27 kvikutis

Tikrai verta įsigyti šią žirafėlę. Mano mažasis gavo dovanų per praėjusias kalėdas, tai labai švelnus ir mielas žaisliukas... Viskas kas parašyta prekės aprašyme yra 100 proc. tiesa.. Ta guma iš kurios padarytas žaislas tokia švelni ir maloni rankoms, jokio nemalonaus plastmasės ar gumos kvapo.. Aš buvau pati sužavėta šiuo mažu žaisliuku 😀👍

kvikutis kvikutis 07. Nov 2014, 14:38

Esu mačius pirkti šią žirafą, įdomu būtų išgirsti atsiliepimus apie ją, gal mamytės kurios laimės pasidalintų paskui patirtim, ar mažyliams patiko šis žaisliukas 😀

03. Nov 2014, 12:44

👍

pypse pypse 03. Nov 2014, 11:19

nerealus prizas. Nerealus.

motinysteveza motinysteveza 03. Nov 2014, 10:15

kiek žinau, ši žirafytė labai populiari tarp kūdikių 😀 koks gausus prizų MK pastaruoju metu 😀