Fausta testuoja Cheeki mees!

18. May 2018, 14:21 Krisliukas Krisliukas

Sveiki visi,

Pirmiausia kartu su Fausta norime padėkoti už naują Cheeki mees žaisliuką. Jis jau ir vardą turi - Rožytė. :)

Nemoku apsakyti, kiek reikėjo kantrybės sulaukti šio žaisliuko. Kasdien po keletą kartų Fausta klausinėjo, kada gi pagaliau jis atkeliaus, kada pagaliau ji galės žaisti ir kada mes pagaliau filmuosim.

O kai sulaukė dovanėlės - džiaugsmui nebuvo ribų. Ir valgė su juo, ir į darželį nešė, ir praustis ėjo kartu. Jau nekalbu apie miegą toje pačioje lovoje. Tiesa, dabar jau Rožytė turi kompaniją draugų. 

20180518140717-84213.jpg

Vos gavusi Cheeki mees žaisliuką, nekantravo nufilmuoti video. Oj kaip man reikėjo išsisukinėti! Kaupiausi dvi dienas, kol galiausiai sutikau. :)

Kartu su Fausta norėjo filmuotis ir brolis Kasparas. Pamaniau, kad taip dar geriau.

Nesitikėjau, kad bus sudėtinga. Reikėjo ne vieno dublio. Tai Fausta vis šveplavo, tai brolis ką leptelėdavo. Klausiau, kodėl Fausta švepluoja, juk jos Rožytė didelė, net mašiną vairuoja! Kasparui taip pat šis klausimas iškilo. Bet kad ir kiek dublių kartojome, visuomet Faustos Rožytė "sumažėdavo". Tai jau galiausiai nebekreipėme dėmesio.

Nemaniau, kad redaguoti video bus taip sudėtinga. Niekada nesu to dariusi. Bet viskam būna pirmas kartas. :) Tiesa, kaip iškirpti, taip iš nesupratau, tad video gan ilgas.

Gero žiūrėjimo!

Kristina, Fausta, Kasparas ir Rožytė

Dovilė 1991 Dovilė 1991 18. May 2018, 17:50

👍👍🌷 labai gražų vardą sugalvojo 👍 įdomu buvo žiūrėti 😉

Krisliukas Krisliukas 18. May 2018, 14:27

Įdomu, kaip reikia įkelti video, kad iškart straipsnyje matytųsi? 🤔
https://www.youtube.com/watch?v=B0F7VQfMjvE&feature=youtu.be