Evelinos blogas: Dominykui - jau 5 mėnesiukai!

Evelinos blogas: Dominykui - jau 5 mėnesiukai!

24. Oct 2012, 07:00

Sveiki visi, seniai ir berašiau, o laikas taip greitai bėga.

 

Net nežinau, nuo ko pradėti pasakoti. Gal pirmiausia papasakosiu, kaip mes augame. Dominykas sveikas, gražus berniukas, jam jau 5 mėnesiai.

 

Jau valgome tyreles, melioną, obuolį, bananą ir labai džiaugiuosi, kad jam taip skanu ir kad jis  su dideliu entuziazmu smaližiauja.

Nekreipkite dėmesio į datą, tik dabar pamačiau, kad nenustatyta data.

 

Prieš porą mėnesių, kai nuėjome pas gydytoją, ji pamatė, kad Dominykas nugulėjęs galvytę. Gal, matyt, jau pilve labiau mėgo gulėti ant tos pusės. Dar pastebėjo, kad laikant ant rankų, jis riečiasi į lanko formą. Todėl išrašė mums masažus ir mankštas.

 

Dominykui labai patiko tiek masažai, tiek mankštelės. Ilgai jas lankėme, bet iki šiol niekas nepagerėjo, labai pergyvename, bet gydytoja patikino, kad viskas susitvarkys, todėl ir toliau gyvename su viltimi, kad viskas bus gerai.

 

 

Pradėjo man mažėti pienelio. Išbandžiau viską - kmynų arbatą su pienu, arbatas maitinančioms mamoms ir dar įvairių dalykų. Bet ačiū dievui, susitvarkė viskas tik tada, kai kiekvieną dieną pradėjau kartoti sau mintyse, kad aš turiu ir turėsiu pienelio.

 

Gaila tik, kad jo turiu vienoje krūtyje, bet Dominykas ir toliau labai laimingas, kad iš viso jo dar turiu.

 

 

Prieš mėnesį buvome vėl pas gydytoją, pasirodo, Dominykas mažai per mėnesį priaugo svorio - tik 200 gramų, svėrė tik 6,400 kg. Labai nervinamės ir pergyvename, nors, atrodo, kad Dominykas tikrai auga ir drūtėja. Pasirodo ne - ketvirtadienį vėl eisime pas gydytoją ir žiūrėsime, kaip su svoriu. Tikiuosi, viskas bus gerai.

Su močiute, kai Dominykui buvo 3 mėn.

 

Dominykas jau pramintas šnekučiu, nes labai daug šneka, žinoma, savo kalba ir dar kol kas nesuprantamai, bet jis labai laimingas, nes gerai sutaria su broliu ir labai vienas kitą myli. Kai ateina Deimantas prie broliuko, atrodo, tuoj Dominykas atsistos ir apkabins jį.

 

 

Beje. mums jau dygsta du dantukai, tai Dominykas šiek tiek blogiau naktį miega, bet šiaip viskas gerai ir labai džiaugiames mažais baltais dantukais.

 

Iki

Evelina

24. Oct 2012, 14:55

aciu,beje pamirsau pamineti,kad Dominykas jau po truputi sliauzia 😀

24. Oct 2012, 14:42

kaip smagu, kad gegužinukai taip gerai auga😀 Sveikinam jus su penkiamenesiadieniu😀

24. Oct 2012, 10:25

tiesiog tiek lakstyu visokiu,kad nerandu laiko ir parasyti😀