Eilėraščių konkurso "Triušiukų Kalėdos" finalas!

Eilėraščių konkurso "Triušiukų Kalėdos" finalas!

20. Dec 2012, 00:00

Ačiū visoms mamytės, Mamyčių klubo facebook profilyje dalyvavusioms ketureilių konkurse apie triušiukų Kalėdas. Kodėl triušiukų? O gi todėl, jog pagrindinis prizas - žinomos žurnalistės ir laidų vedėjos Juventos Mudėnienės knyga "Triušiukų abėcėlė". 

 

Iš viso sulaukėme daugiau nei 30 jūsų ketureilių, kurie vienas už kitą gražesni. Tad išrinkti nugalėtoją paprašėme pačios knygos autorės.

 

"Mūsų triušiukų miestelyje - tikras sujudimas. Mažieji gyventojai, jau tapę prieškalėdinėmis žvaigždėmis, vis dėlto nesitikėjo, kad jų garbei bus sukurta tiek žavingų eilėraštukų. Skaičiau juos garsiai. Kad žinotumėt, kokį džiaugsmą sukėlė jūsų kūrinėliai...

 

Oreivis Ovidijus vis šokinėjo ir šaukė "Valio", Išdykėlis Ignas liuoksėjo ir vartėsi kūliais, o gražuolės Gritė ir Julytė tik kikeno ir plojo letenėlėmis. Gudriausias buvo fotografas Feliksas. Jis, kaip visuomet, visus fotografavo ir pažadėjo visiems dalyviams atsiųsti po triušelio nuotrauką.

 

Kad šį pažadą galėtume išpildyti, parašome visus dalyvius parašyti mums adresu - info@stiklotiltai.eu ir parašyti savo pašto adresus, kad galėtume išsiųsti po triušelio nuotraukėlę su padėkos žodeliais.

 

Kol kas knygelė "Triušiukų abėcėlė" dar nepasklido po Lietuvą, nors triušiukai labai to norėtų...

 

Tad jeigu užklysite į mūsų puslapį www.stiklotiltai.eu - tai sužinosite, kaip galime jums tą knygelę atsiųsti. Iki Kalėdų turbūt jau nesuspėsime, tačiau argi Trys Karaliai negali dar atnešti dovanų? Tikrai atsiųstume į bet kurį mūsų šalies miestelį. Juk triušiukai labai ieško gerų draugų...

 

O DABAR SVARBIAUSIA AKIMIRKA - NUGALĖTOJO RINKIMAI...


Triušiukai - maži ir mieli gyvūnėliai. Jie pasiklausė, pagalvojo, pasiginčijo ir nusprendė, kad lengviausia jiems būtų įsiminti skaniausią eilėraštuką.

 

Sveikiname VIOLETĄ AUGUSTO už gardų - kopūstinį posmą:

Jauniausias triušiukas Augustas

Be galo pamėgo kopūstus.

Kalėdų eglutę dabino,

Kopūstų ant jos prikabino.

 

Laukiame Violetos laiškelio su adresu, siųskite: info@stiklotiltai.eu Tačiau smagiausia, kad mamytės, kurios ir buvo drąsiausios kūrėjos, nesivaržo ir netingi linksmintis su vaikiukais ir su triušiukais.

 

Ką galime žinoti, gal kuris nors dabrtinis mažylis, kurio mamytė rašė eilėraštį konkursui, po 20 metų pats parašys gražiausių pasakų ar apsakymų rinktinę... Kūrybos džiaugsmo jums visiems linki Triušiuko miestelio gyventojai"

 

Pagarbiai, Juventa Mudėnienė

 

Visus eilėraščius galite rasti:

MK Facebook

 

4

 DĖMESIO! „Triušiukų abėcėlę“ jau galima įsigyti Vilniuje, knygyne „Antakalnio pelėda“ (Antakalnio g. 67) arba parašius užklausą elektroniniu paštu info@stiklotiltai.eu

 

 

rainiukas rainiukas 20. Dec 2012, 17:21

labai smagus konkursėlis!!!ačiū už galimybe sudalyvauti, vaikas labai myli knygas, jau pats neseniai sukurė ir parašė 11pasakojimų, lapus surišom ir gavosi knygelė 🌷

20. Dec 2012, 14:39

Rašyk abu 😀