Eidvilė - meškučių fanė

Eidvilė - meškučių fanė

17. Feb 2012, 08:00

Mūsų šeimoje - trys vaikai. 15-metė Normantė su meškomis nebežaidžia, bet laiko jas garbingai lentynose. Čia - vidurinėlė Eidvilė ir jos mylimiausi meškiukai iš visos didelės meškiukų armijos (visi paprasčiausiai nebetilpo, nes suskaičiavome jų net 14).

 

Pirmasis iš kairės - Pūkis, kurį ji nusipirko už savo sutaupytus pinigus.

 

Antrasis - Dešriukas Rudnosiukas - seniausias meškų šeimos narys. Jį Eidvilės mama gavo, kai buvo šešerių metų iš Kalėdų senelio, jam jau 33 metai. Dar turime albume seną nuotrauką, kur maža mergaitė gauna šį meškiuką celofaniniame maišelyje iš Senelio rankų. Dešriukas primena mamą, jei reikia kur išvykti be jos. Be to, jis lydi Eidvilę ir visokiose kelionėse.

 

Trečiasis - Bronius, kurį Eidvilė išsisrinko tik todėl, kad jo snukutis truputį kreivas. Bronius - mieliausias lovos draugas. Šalia Broniaus kas mėnesį fotografuojasi mūsų mažasis broliukas Vytukas, kuriam dabar 5 mėn., kad matytųsi, kiek paaugo.

 

Ketvirtasis - Tobijas, pavadintas mylimos knygutės J.Zvirgzdinio "Tobijo paistalai" herojaus garbei.

 

Na, o penktasis vardu Meškiukas Gydytojas. Jis prieš daug metų išgydė Eidvilės sukruvintą smakriuką, kai ji nugriuvo čiuožykloje. Laimei, šalia čiuožyklos buvo žaislų parduotuvė, kurioje surastas mielasis meškiukas greit nudžiovino ašaras ir numalšino skausmą. Jis iki šiol puikiai moka malšinti įvairius skausmus, tik reikia jį priglausti prie skaudamos vietos.

 

Štai kokie ypatingi meškinai gyvena mūsų namuose.

 

Fotokonkursas „Mano šeima ir meškutis“

 

 DIDYSIS PRIZAS

Kelios šeimos bus apdovanotos pakvietimais į „Raganiukės teatro“ miuziklą „Skraidantys meškučiai“

www.raganiuke.lt

1

17. Feb 2012, 20:19

🌷

17. Feb 2012, 16:05

😀 🌷 🤗