dvynukės :)

dvynukės :)

12. Mar 2014, 16:05

1., esam dvynukės Grėtė ir Gustė 1,4mėn. Šiuos vardus išrinko tėtis su mama kartu,nes norėjo, kad vardai būtų trumpi ir tarpusavyje derėtų. 

2. Kadangi gimėm anksčiau laiko 31sav., tai viskas vyko Vilniuje, Antakalnyje, nors gyvename Panevėžyje. 

3.Mūsų mamos vardas Asta, tėčio Tadas.

4. Mama vis juokaudavo, kad bus dvynukai ir štai atsiradom mes :) Kad būsim dvi panelytės tėveliai jau žinojo ir labai laukė :)

5. Kad auginti dvynukes/us žinojo visi, bet su artimųjų pagalba viskas įmanoma ;) Viskas dvigubai ir džiaugsmai ir rūpesčiai, bet dvigubos šypsenos ir juokas viską atperka!

6.Kadangi brolių nėra, tai viskas atrodo paprasta :)

7.Vežimėlį pirko žalią, kadangi spalva neutrali.  

8. Kaip ir nebūtų keista, bet daugiausia vyrauja rožinės, raudonos spalvos drabužėliai. Aišku yra ir neutralių, bet kol mergytės mažos, norisi aprengti kuo spalvingiau :)

9. Šiuo metu įdomiausi žaislai - tai, ko negalima ir nepasiekia: rankenos, jungikliai, spintelės, stalčiai ir visa kita.  Nors tinka ir lėlytės, meškiukai ir visa kita, ką galima pamaitinti iš buteliukų :) Kelioms minutėms tinka ir kamuoliukai.

10. Daugiau mūsų rate mergaičių, bet turim ir keletą berniukų. Tačiau įdomiausia žaisti dviese, galbūt, kad prisirišę viena prie kitos ir viena be kitos negali. Kur viena keliauja, kita iš paskos :) tikiuosi ta meilė ir toliau tokia pat.

11. Mes dvi ir tėveliams veiksmo sočiai pakanka :)

12. Tiek mamytė, tiek tėvelis palaiko puikius santykius su savo tėvais.