Dvimetė dukrytė kelia isterijas!

Dvimetė dukrytė kelia isterijas!

06. Jun 2012, 11:00

Mūsų dukrytei dveji metukai ir aštuoni mėnesiukai. Darželį lanko nuo 2 metukų. Dėl ėjimo į darželį problemų neturime. Tačiau problemos prasideda, kai dėl ligos tenka kurį laiką nelankyti jo.

 

Po tokio nelankymo, kai tik grįžta iš darželio, prasideda isterijos. Rėkia, verkia, noriu to, noriu ano, tiesiog "šokdina" mamą. Iš to pykčio net dreba. Štai paskutiniu metu iš to pykčio net kėdutę metė.

 

Man net baugu stebėti vaiką. Ir nebežinau, ką jau ir bedaryti šioje situacijoje. Kas keisčiausia, darželyje, pasak auklėtojų, ji rami, nesimato, kad ji kažkuo nepatenkinta.

 

Tiesiog laukiu specialistų patarimų, kaip elgtis su vaiku tokioje situacijoje.

O ir jūs, mamytės, gal esate susidūrusios su panašia situacija. Lauksiu ir jūsų patarimų.

Iš anksto dėkoju.

 

Mama Daiva

06. Jun 2012, 13:56

Sveikos,
mums taip pat dabar 2.8m. turim reikalu taip pat su tais oziais ir isterijom, bet manau labai padejo tas, kad pakeliau tona prie zmoniu ant vaiko, nors aisku gal taip ir negerai daryti 😕 bet esme tokia, kad jis manipuliuoja manimi ,kai mes bunam svetimoje aplinkoje, bet neiskenciau ir pakeliau 😤 kazkaip jau 2 menesiai jau mes cirku tokiu neberodom, aisku dabar dazniausiai pasirodo parduotuveje, kai jis ko nori o as neperku. 😤 😕

06. Jun 2012, 11:23

Sveika mums irgi taip buvo, ypač tada kai pradėjo vaikas lankyti darželį, būdavo košmaras, jau žinodavau, kad pravėrus duris prasidės mamos šokdinimas, viskas negerai, darys viską priešingai ir tt, kai perpratau kad čia manipuliavimas, nebekreipiau dėmesio ir viskas pamažu rimo. Dabar tfu tfu tfu to nesulaukiu. Linku jums kantrybės ir sėkmė😉