Dvi draugės - Gabrielė ir Aurėja mokosi priprasti prie puoduko

06. Nov 2011, 07:00

Naujoje Mamyčių klubo laidos rubrikoje ("TV seriale") "Puoduko stebuklas" dalyvauja Marijos dukrytė Gabrielė bei Ilonos mažylė Aurėja. Pažiūrėkite, kaip joms kartu sekasi draugauti su puoduku.

 

Šį naują TV laidelės serialą remia Huggies Pull-Ups sauskelnės, kurios sukurtos būtent vaikučiams, bandantiems pratintis prie naktipuodžio. Dėk savo unikalių savybių jos padeda mažyliui atsisakyti įprastų sauskelnių ir vis dažniau visus reikaliukus daryti į puoduką. 

 

"Puoduko stebuklo" dalyves - Mariją ir Iloną kviečiame rašyti kas savaitinius blogus ir dalintis džiaugsmais, sunkumais bei mažųjų dukryčių pasiekimais draugaujant su puoduku.

 

Žinoma, šiame seriale dalyvaus ir berniukai, galėsime palyginti, kas greičiau ir lengviau pripranta prie puoduko - mergaitės ar berniukai (o gal nėra skirtumo), kokie berniukų rūpesčiai ir džiaugsmai pratinantis prie naktipuodžio, o gal iškart ant klozeto...

 

Laidelė atidžiai seks šių mažylių sėkmės ir nesekmes bei dalins specialistų patarimus.

 

Tačiau ne tik laidoje galite sužinoti specialistų komentarus, galite klausti ir čia, portale aba MK redakcijos el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt, arba tiesiog rašyti klausimus paspaudus šį mygtuką Pratinimo prie puoduko vadove: www.mamyciuklubas.lt/pull-ups