Išbandome Dr. Brown's kramtuką "Aštuonkojis"

Išbandome Dr. Brown's kramtuką "Aštuonkojis"

12. Dec 2020, 19:34 AstaKl AstaKl

Džiaugiamės turėję galimybę išbandyti naująjį Dr. Brown's kramtuką - Aštuonkojį. Ir su 8 mėnesių sūneliu likome sužavėti.

Sūnui kalasi pirmieji dantukai tai į burnytę kosminiu greičiu keliauja viskas kas tik papuola į rankytes, tačiau tokiu pat greičiu tik paragauti žaislai ir kiti kramtukai nukeliauja ant žemės. O tik gavęs į rankytes saugų be bisfenolio BPA kramtuką Aštuonkojį, mano berniukas jį tyrinėjo gan ilgai. Kramtuko forma patogi paimti į mažas rankytes, maži piršteliai apglėbia kramtuką iš visų pusių ir tvirtai išlaiko neslystantį paviršių.

Grublėtas kramtuko paviršius pamasažuoja dantenas, be to aštuonkojo čiuptuvai, kuriais burnoje mažylis gali pasiekti ir tolėliau dygstančius dantukus, taip pat yra sėkmingai kandžiojami. Tyrinėdamas kramtuką sūnelis atrado ir dar vieną kramtuko savybę, numetus tam tikru kampu ant žemės jis spiruokliuoja ir dar labiau sudomina vaiką.

Nuo šiol šis kramtukas tapo mūsų kelionių palydovu, kai tik važiuojame su atomobiliu, sūnelis sėkmingai kelionės metu tyrinėja kramtuką. Taip pat norėčiau gamintojams pasiūlyti šio dizaino kramtuką gaminti ir kitokių ryškių spalvų, kad kiekvienam vaikui mamytė galėtų išrinkti jo mėgstamiausią spalvą.