Dovydo užkandžių dėžutė

Dovydo užkandžių dėžutė

19. Nov 2014, 00:35 reaqua reaqua

Mūsų užkandžių dėžutė atrodo visai paprastutė, tačiau mažyliui labai patinka.

Dovydui 1 m. ir 3 mėn. ir labiausiai šiuo metu jis mėgsta obuoliukus, sausainius, džiuvėsius, skaniąją varškytę ir sultis :) neseniai atradome Hipp vaisių batonėlius. Na reikėtų parodyti video kaip jis čepsi, džiaugiasi pamatęs ir paragavęs šio skanėsto :D Dabar vis nuperkam šio gėrio, juk jam taip skanu.

Mūsų užkandžių dėžutės turinys keitėsi su amžiumi. Kol buvo mažesnis valgydavo obuolių, bananų ar įvairių vaisių tyreles, gerdavo vandenuką ar sultis. Nuo 8 mėn. pradėjome valgyti daug riestainių :) (padėdavo nuo dantukų skausmo matyt). Pabandžiau nupirkti Hipp kukurūzų ir ryžių paplotėlių. Būdavo tik duok ir duok :D Apsilankiusi NUKas parduotuvėje Vilniuje, kuri prekiauja Hipp produkcija, išėjau su pilnu krepšiu prekių savo mažajam - kukurūzai, ryžių paplotėliai, džiuvėsėliai, sultys. Tikrai sutaupiau ir turėjau užkandžių ilgam ;) 

Vėliau, maždaug nuo metukų, jau matyt atsibodo tie patys užkandžiai (o gal šiaip išrankesnis pasidarė). Tai močiutė iškepa jam skanios naminės duonytės. Kramsnoja ir trupina visur :D Ir pati stengiuosi pagaminti kokį įdomesnį užkandį - pvz. morkų pyragą kepu keksiukų formoje ir vėliau duodu į rankytes pačiam valgyti. Mažylis būna patenkintas :) 

Dabar tikimės išbandyti dar keletą naujų Hipp gaminių ir prisiminti senuosius ;)