Domantuko laiškas Kalėdų seneliui

Domantuko laiškas Kalėdų seneliui

12. Dec 2012, 12:00

SVEIKI, siunčiu savo sūnelio laišką, skirtą Kalėdų seneliui.

 

Ilgai Domantas jį kūrė, net kelias dienas... Vis mąstė, ką nori rašyti ar piešti, ar klijuoti. Nors jam dar tik 5 metai, bet jau raides pažįsta ir parašyti moka. Aišku, jos dar visos skirtingų dydžių, bet jis taip stengėsi rašyti gražiai, kad tik Kalėdų senelis suprastų jo laišką.

 

 

Čia kita laiško pusė, kurią jis labai rimtai puošė, prašė ir mamos pagalbos. Čia jis norėjo pavaizduoti Lietuvos žiemą -  kad būna šilta, kai saulutė šildo jam žandukus, o snaigės glosto jo žandukus. Dar pavaizdavo eglutę, kurią jau jis papuošęs namuose, ir dar svajoja nulipdyti senį besmegenį, nes dar šiemet to padaryti nespėjome... Dar pavaizdavo savo namą.

 

Čia iš arčiau. 

Štai kaip mano šaunuoliukas moka rašyti. Manau, kad Kalėdų senelis tikrai perskaitys jo laišką ir viską supras! Domantas neįvardino konkrečiai, ko nori, sakė, tiks visos dovanėlės. Kad tik jų daugiau būtų... 

 

Tad dalinuosi šiuo laišku ir piešiniu su jumis. Man sūnelio laiškas labai gražus, tikiuosi, kad patiks ir Kalėdų seneliui. 

 

Kristina

 

KONKURSAS: Gražiausias piešinys-laiškas Kalėdų seneliui

 

2 šeimos gaus kvietimus apsilankyti Laplandijoje Belvilyje!

Laplandija Belvilyje

 

Kur ta Laplandija Belvilyje? Tai Labanoro girios tankmėje, šimtamečių pušų apsuptyje, šalia nuostabaus Bebrusų ežero stūkso paslaptingas namelis. Tame namelyje gyvena pats tikriausias Kalėdų Senelis.

2

logo

Gintarep Gintarep 13. Dec 2012, 00:10

👍

12. Dec 2012, 18:41

aciukas aantaite 😉

12. Dec 2012, 17:28

labai aciu utopija😀

12. Dec 2012, 17:22

Labai gražus laiškas, šaunuolis berniukas, kad taip stengėsi 😉