Dienos žaidimas: Kokios yra vaikų maitinimo klaidos?

16. May 2012, 11:00

Auginant vaikučius dažna šeima susiduria su mitybos problema. Mažieji dažnai atsisako valgyti arba palieka daug nesuvalgytų produktų lėkštėje. Kokios yra mitybos klaidos? Dalyvauk dienos žaidime ir patikrink savo žinias.

 

Dalyvauk dienos žaidimuose iki savaitgalio, pasistenk teisingai ir greitai atsakyti į visus klausimus ir laimėk štai šį puikų prizą savo vaikučiui.

 

Dienos žaidimo nugalėtoja paaiškės pirmadienį ir gaus „Oiledixin Niam – Niam“ – skysto pavidalo maisto papildą, skatinantį apetitą, turintį patrauklų aviečių skonį bei kvapą, kurį labai mėgsta vaikai.

 

 

 

1

 

 

„Oiledixin Niam – Niam” yra augalinės kilmės, skysto pavidalo sirupas, pasižymintis patraukliu aviečių skoniu ir kvapu. Šio produkto pagrindą sudaro selenas, aronijų sultys, tikrojo alavijo ekstraktas, cinkas ir ypatingą reikšmę augančiam organizmui turintys A, C ir E vitaminai.

 

„Oiledixin Niam – Niam“ tinka įvairaus amžiaus vaikams, kurie susiduria su apetito problemomis. Maisto papildo sudėtyje esantys augaliniai ekstraktai teigiamai veikia apetitą, subalansuoja medžiagų apykaitą ir padeda geriau įsisavinti maisto medžiagas.

 

Daugiau informacijos apie „Oiledixin Niam – Niam“ rasite: www.niam-niam.lt