Desertų konkursas "Mmm... Skanumėlis!"

Desertų konkursas "Mmm... Skanumėlis!"

09. Jul 2012, 00:00

Vasara jau įsibėgėjo. Paskubėkite dalyvauti vasariškai gaivių desertų konkurse "Mmm... Skanumėlis!"


Skelbiame vasariškai gaivių desertų konkursą

"Mmm... Skanumėlis!"

 

Konkurso sąlygos:

 

-Konkurso trukmė: nuo birželio 21 iki liepos 18 d.

 

-Konkurso metu atsiųskite įvairiausių vasarinių desertų, kaip tik jums fantazija leidžia. Labai norisi, kad į jūsų desertų sudėtį įeitų ir viena kita uoga. Tai nebūtina sąlyga, bet būtų pliusas. Kai jų pasirodys daugiau, atsiųskite daugiau receptų su jomis.

 

-Viena mamytė gali atsiųsti neribotą kiekį desertų.

 

-Būtinai parašykite recepto sudėtį, pagaminimo eigą ir, žinoma, atsiųskite nuotraukas - kaip viską gaminote. Nepamirškite sugalvoti savo desertui pavadinimą. 

 

-2 desertų autores išrinks pagrindinių prizų steigėjas - Stephen Joseph atstovas Baltijos šalyse, o 1 desertų autorę rinks "Mamyčių klubo" redakcija.

 

-Laimėtojos bus skelbiamos liepos 19 dieną "Mamyčių klubo" puslapyje.

 

-Receptus (pasakojimą su nuotraukomis) siųskite paspaudę Mamyčių klubo portale esantį rožinį mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi":

 

 

DĖMESIO! Neseniai prie MK būrio prisijungusioms mamytėms primename, kaip į tekstą įkelti nuotraukas - viskas paaiškinta ČIA Labai dažnai naujokės atsiunčia tik vieną viršelio nuotrauką ir vieną sakinį. Labai prašau įsiskaityti į konkurso sąlygas ir kaip įkelti nuotraukas (jei kas neaišku, klauskite el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt)

 

DOVANOS!

 

Pagrindinius prizus įsteigė Stephen Joseph - praktiškų ir smagių dovanų parduotuvė vaikams!

 

Dailiai sudygsniuota romantiška rankinė madmuazelei

{smallpic:1}

 

„Stephen Joseph“ dygsniuota rankinė pagaminta iš švelnios medvilnės, o žaismingi paveikslėliai suteikia papildomo žavesio ir išskirtinumo.

Medvilninė rankinė-baletas

 

Ištraukiamas žaismingas krepšiukas

 {smallpic:2}

 

Pagelbės parduotuvėje, neštis smėlio žaislus, maudymosi aprangą. Smagiai pritaikomas ir suaugusiems! Šie spalvingi „Stephen Joseph“ krepšeliai labai įdomūs, nes galima suvynioti į mažą smagų personažą - žaisliuką, uždaromą užtrauktuku. Ištraukus maišelį spalvingas personažas virsta maža šonine kišenėle. 

Maišelis susukamas į personažą Krabas

 

 

Kuo ypatingos „Stephen Joseph“ dovanos?

 

„Stephen Joseph“ dovanos vaikams kuriamos atidžiai, pasitelkiant naujausias idėjas, nepraleidžiant nei vienos svarbios detalės. Mūsų aistra – kurti smagiausias dovanas rinkoje! Asortimentas spalvingas ir platus.

 

Nuolatos augančiame „Stephen Joseph“ prekių asortimente galima  rinktis net iš 50 skirtingų kolekcijų.  Tai -  spalvingos kuprinės, pietų dėžutės, lagaminai, rankinukai ir kiti praktiški daiktai.

 

Įdomu, kad visos „Stephen Joseph“ prekės dera viena su kita, o aksesuarai, tokie kaip įvairūs pakabukai, prisegtukai, magnetukai suteikia papildomo išskirtinumo bei savitumo.

 

  • „Stephen Joseph“ dovanų serijose žavingas kūdikiams skirtų daiktų pasirinkimas – nuo maitinimo rinkinių iki šliaužtinukų.

 

  • Prekės patrauklios įvairaus amžiaus žmonėms, net ir suaugę ras, ką įsigyti.

 

  • Visos „Stephen Joseph“ prekės yra draugiškos aplinkai ir turi kokybės sertifikatus.

 

4

O Mamyčių klubo redakcija įsteigė simpatijos prizą - vienai autorei padovanos MILUPA vaisinį kokteilį:

 

{smallpic:3}

Sėkmės naujajame konkurse!

 

neri neri 21. Jun 2012, 22:19

manau Živile ,kad tau bet kas puikiai gaunasi 😉 ir įdomiai 😀

21. Jun 2012, 19:33

Šaunu . . . 😀

21. Jun 2012, 19:31

Šaunu . . . 😀

21. Jun 2012, 12:55

Živile, galime užskaityti tavo braškių desertuką konkurse, nes tai ir pastumėjo paskelbti šį vasarišką konkursą 😀 Bet manau dar ne vieną desertą pagaminsi, ar ne.

ausryte12 ausryte12 21. Jun 2012, 11:08

🌷