Deimantės piešinys Kalėdų seneliui

Deimantės piešinys Kalėdų seneliui

18. Dec 2012, 12:55 motinysteveza motinysteveza

Štai ir mes nutarėme sudalyvauti šiame konkurse. Deimantės paprašyti, kad nupieštų piešinį, kai jai nėra pačiai įkėpimo, gana sudėtinga. Bet parodžius Kalėdų senelio ir jo namų nuotraukas, su vėjeliu puolė piešti...

 

Atlėkė pas mane su piešiniu, o jame... sąrašas, ko ji norėtų... :)

 

Tada vėl Deimantės prašau - išsirink vieną dovanėlę ir nupiešk kalėdinį piešinį, kaip pati įsivaizduoji, bet raidelių nerašyk...Jau kitą dieną turime piešinį:

Galime įžvelgti automobilyje važiuojančius vaikus į šventę, dvi egles, sniego debesėlį ir mažosios sesutės prisidėjimą prie piešinio.

 

Bandau dar kartelį Deimantės paprašyti, kad nupieštų...

Ir štai turime dar vieną piešinį (tik raidelių neišvengėme).

 

O jame eglutė, Kalėdų senelis savo namuose su dovanų maišu. Labai gražiai papuoštas stogas. Rankose laiko auskarus (šiuo metu Deimantei princesių manija - pasakų įtaka), kurių ji norėtų, taip pat dar papūga su narveliu. Bandyta nupiešti žvaigždeles.

 

Mūsų piešiniai nėra įspūdingi - laikausi taisyklės - iki septynerių metų nemokyti savo vaikų piešti. Beje, tokią mintį ir išgirdau MK Laimingų vaikų kongreso tiesioginės transliacijos metu.

 

O ji bepiešdama padaro savo atradimus - kaip nupiešti eglę, žvaigždę, narvelį... ir kaip ji džiūgaudama kaskart man praneša, kad išmoko kažką piešti. :).


Mama Akvilė ir sesytės Deimantė (5,3 m.) su Mila (1,3 m.)