Danieliaus bandymai padraugauti su puoduku

Danieliaus bandymai padraugauti su puoduku

06. Jan 2012, 08:00

Mūsų Danieliui jau 2,4 metų ir jam vis geriau sekasi sėstis ant puoduko.

 

Aišku, turim dar tokią problemėlę, kad nemokame šnekėti ir prašytis :) Bet mes, tėvai, bandome prašyti jo, kad sėstų ir vaikas noriai sėdasi ant puoduko. Net pats žaisdamas sėdasi ant puoduko.

Štai, kaip jam pačiam sekasi "draugauti" su puoduku, moka pats apsimauti kelnaites ir pėdkelnes, kai atlieka visus reikalukus :)

 

Mokinamės vaikščioti ir su triusikėliais, nes, kaip pastebėjom, jam triusikėliai atrodo kaip sauskelnės. O kai su pėdkelnėmis vaikšto, tai jaučia, kad nėra sauskelnių, tuomet sėdasi ant puoduko.

Danielius, paklaustas, kur reikia daryti sisiuką, visada rodo - va kur :)

 

Huggies Pull-Ups sauskelnės mums padėjo labai, nes kai į jas prisisiodavo, jam būdavo nemalonu, tad stengdavosi kuo greičiau nusimauti :) Nakties metu dar apmauname jam sauskelnes, bet nežinom, kodėl, nes jam kažkaip skirtumo. Keliuosi naktimis ir  bandau vis pagauti, kada būna prisisiojęs, bet kažkaip nepavyksta vis dar :)

 

Turime dar mažesnį broliuką - Dominyką, jam 1,4 m., bet nelabai dar noriai sėdasi ant puoduko. Jis supranta tai kaip žaidimą. Pasėdi, pažaidžia, pakalbinu ar bandau kažkuo užimti, kai jis sėdi ant puoduko.