Dalyvaukite konkurse "Mano žindymo sėkmės paslaptis" iki sekmadienio!

Dalyvaukite konkurse "Mano žindymo sėkmės paslaptis" iki sekmadienio!

04. Aug 2012, 00:00

Pratęsiame konkursą "Mano žindymo sėkmės paslaptis" iki šio sekmadienio. Net dviems konkurso dalyvėms padovanosime po Kazimiero Vitkausko knygą "Kūdikio žindymas: Nepakeičiamas kaip motinos meilė“. Nugalėtojos bus skelbiamos pirmadienį.


Turbūt net nereikia priminti, koks svarbus ir naudingas yra mamos pienukas mažyliui. Jis ir maistas, ir vaistas, ir geriausias nusiraminimas kūdikiui. Kaip mažylis jausis, labai priklauso nuo to, kuo mamytė maitinasi žindymo metu. Juk tai, ką suvalgote, tą per pienuką gauna ir kūdikis.

 

Ne mažiau svarbus žindymo metu ir pačios mamos nusiteikimas bei artimųjų palaikymas.

 

Todėl norime sulaukti jūsų pasakojimų apie tai, kas lėmė jūsų sėkmingą maitinimą krūtimi:

 

-kaip sekėsi pačioje žindymo pradžioje, kas padėjo labiausiai patarimais, ar kreipėtės į specialistus?

-ar griežtai turėjote/turite riboti mitybą žindydamos mažylį, ką valgėte/valgote, ko turėjote atsisakyti?

-ar pastebite, kad pasikeitus mitybai, pasikeitė ir mažylio sveikata, gal mažiau ėmė pūsti pilvuką ar jis tapo ramesnis ir pan.?

-kiek laiko maitinate/maitinote mažylį ir pan.

 

Žodžiu, laukiame jūsų blogų apie jūsų žindymo sėkmės paslaptį.

 

Konkursas pratęsiamas iki rugpjūčio 5 dienos.

 

Pasakojimus su mažylio nuotraukomis (puiku būti sulaukti ir nuotraukų, kaip maitinate vaikutį) siųskite paspaudę Mamyčių klubo portale esantį rožinį mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi":

 

 

DĖMESIO! Neseniai prie MK būrio prisijungusioms mamytėms primename, kaip į tekstą įkelti nuotraukas - viskas paaiškinta ČIA Labai dažnai naujokės atsiunčia tik vieną viršelio nuotrauką ir vieną sakinį. Labai prašau įsiskaityti, kaip įkelti nuotraukas (jei nepavyks, klauskite el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt)

 

DOVANOS:

 

Net dviems konkurso dalyvėms padovanosime po Kazimiero Vitkausko knygą "Kūdikio žindymas: Nepakeičiamas kaip motinos meilė“.

 

Papildyta knyga: „Kūdikio žindymas – nepakeičiamas kaip motinos meilė“

1

 

Sėkmės konkurse!

07. Aug 2012, 09:26

Buvo labai geras projektas! Perskaičiau vėl visų mamyčių laiškus... Visi tokie išskirtiniai, bet panašūs... Ypatingi, nepamirštami ir tokie svarbūs...