Dalyvaukite konkurse ir laimėkite LEGO® DUPLO®!

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite LEGO® DUPLO®!

28. Apr 2021, 14:14 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Vaikai mėgsta darbuotis, padėti suaugusiems ir pamėgdžioti tėvus buityje. Tokiu būdu jie mokosi ir įgyja naujų įgūdžių, tad neatimkite to džiaugsmo ir kasdien palaikykime juos!

Gal jūsų mažylis imasi iniciatyvos ir kasdien padeda jums atlikti namų ruošos darbus? Galbūt jis yra pagrindinis sekmadieninių blynų tešlos maišytojas arba kepėjas? O gal vaikas pats pirmas prisimena, kad laikas pašerti savo augintinį? Dalyvaukite konkurse ir parašykite, kurioje namų veikloje jūsų atžalos mielai jums padeda.

Norėdami dalyvauti konkurse:

  • užsukite į Mamyčių klubo Facebook arba Instagram paskyras
  • konkurso komentaruose parašykite, į kokius buities darbus jūsų atžala mielai įsitraukia;

Tarp visų konkurso dalyvių (FB ir IG) gegužės 10 d. išrinksime du laimėtojus, kuriems padovanosime
LEGO® DUPLO® rinkinį - Ūkio traktorius ir gyvūnų priežiūra

Parodykite mažyliams, kaip smagu važinėtis traktoriumi, rūpintis gyvūnais ir išradingai žaisti su LEGO® DUPLO® Ūkio traktoriaus ir gyvūnų priežiūros (10950) rinkiniu. Šis universalus traktoriaus rinkinys įkvepia neišsemiamoms kūrybiškoms pramogoms ir lavinamajam žaidimui.

Mažyliai ir jų tėvai gali drauge praleisti daugybę smagių akimirkų, padėdami ūkyje ir prižiūrėdami atvirą zoologijos sodą. Rinkinyje yra traktorius su įrankių priekaba, 2 mielo avys ir ūkininko bei vaiko figūrėlės. Vaikams žaidžiant gyvūnų priežiūrą, pvz., vežant maistą avims ir jas šeriant, jie lavina smulkiosios motorikos ir socialinius įgūdžius bei pažįsta emocijas.

LEGO® DUPLO® žaislai suteikia ikimokyklinio amžiaus vaikams nevaržomų, saviraiškos ir džiaugsmo kupinų pramogų. Su DUPLO® žaidimo rinkiniais tėvai gali padėti mažiems vaikams mokytis naujų įgūdžių, žaisdami drauge.