Dalyvauk konkurse ir laimėk LEGO® DUPLO®!

Dalyvauk konkurse ir laimėk LEGO® DUPLO®!

31. Mar 2021, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Žaisti yra nuostabu! Žaisdamas vaikas gali rinktis skirtingus vaidmenis, išgyventi įvairias situacijas ir sukurti savo fantazijų pasaulį! Žaidimas išlaisvina vaiko kūrybiškumą ir praplečia jo požiūrį į pasaulį, tuo pačiu padėdamas įgyti naujų gebėjimų, kurie bus naudingi visą vėlesnį gyvenimą.

Mamyčių klubas, bendradarbiaudamas su „LEGO® DUPLO®“, kviečia dalyvauti konkurse ir laimėti puikų prizą, kad žaidimai jūsų vaikams būtų dar įdomesni!

Jei žaidžiate kartu tikrai pastebėjote, kad tam tikras situacijas ir vaidmenis žaidimo metu vaikas renkasi dažniau, gal labiau linkęs susitapatinti su vienu ar kitu personažu. Papasakokite mums apie tai!

Dalyvaukite konkurse Facebooke->> ir laimėkite LEGO DUPLO prizą!

LEGO® DUPLO® "Mano pirmasis gyvūnų traukinys" (10955)

Laimėtoją rinksime balandžio 1 d.

Juk visiems vaikams patinka gyvūnai, tiesa? Tad supažindinkite mažylius su gyvūnų karalyste su LEGO® DUPLO® Mano pirmuoju gyvūnų traukiniu (10955).

Mažieji gyvūnų gerbėjai gali nevaržomai žaisti su drambliu, tigru, žirafa ir panda. Konstruodami ir perkonstruodami, rikiuodami vagonus, sodindami ir išimdami gyvūnus iš traukinio bei statydami vieną ant kito, jie lavina smulkiosios motorikos įgūdžius bei atranda stebuklingą išradingo žaidimo vaidmenimis pasaulį. Novatoriškos ypatybės, pvz., svyruojantis žirafos kaklas, suteikia šiam žaismingam lavinamajam žaislui smagumo. Konstravimo kortelės su realaus dydžio modelių atvaizdais padeda vaikams statyti kaladėles ant vaizdų. Kad būtų dar smagiau, vaikai gali prijungti traukinį prie kitų DUPLO žaislų.