Dalyvauk DISKUSIJOJE ir laimėk BÜBCHEN šampūną vaikams!

Dalyvauk DISKUSIJOJE ir laimėk BÜBCHEN šampūną vaikams!

21. Oct 2014, 13:32 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šiandien norime padiskutuoti apie vaikučių galvos plovimą.

Dažnai būna taip - mažyliai mėgsta taškytis vonioje, tačiau kai ateina metas trinkti plaukučius, pasirodo ašaros. Kaip jūsų vaikučiai reaguoja į galvos plovimą?

Gal žinote būdų, žaidimų, paslapčių, kad vaikams galvos plovimas būtų smagus procesas?

Pasidalinkite savo patarimais ir vienai iš jūsų padovanosime

BÜBCHEN šampūną vaikams, 200 ml

20141020212516-56460.jpg

  • Šampūnas tinka nuo pat pirmų dienų.  
  • Be parabenų, konservantų, silikono, dažiklių, sintetinių kvapiklių.
  • Su ramunėlių ekstraktu, kviečių baltymais, pantenoliu. 
  • Testuotas Vokietijos alergiškų žmonių - savanorių asociacijos DHA - tai nurodo specialus ženkliukas

Nedirgina akių ir galvos odos bei saugo ją nuo išsausėjimo, plaukai tampa švelnūs, juos lengva šukuoti. Naudojimas: reikiamą kiekį šampūno užpilkite ant rankos ir trinkite juo sudrėkintus vaiko plaukus. Po to išskalaukite šiltu vandeniu.

LAIMĖTOJĄ SKELBSIME RYT RYTE!

20141009215558-20752.jpg 

22. Oct 2014, 08:35

Mums pavyko tai nugalėti tokiu būdu : Emilija (11m.) maudosi kartu vonioje (Eimantas maudosi dideliame dubenyje pilname vandens). Emilija plaunasi galvą ir išplauna tuo pačiu ir Eimantui. Jis taip nesipriešina. Tačiau viena problemėlė išlieka - jis vis siekia sesės šampūno taip kad mums būtų gerai gauti šampūną. Jis būtų jo nuosavas, jis labai džiaugtųsi.

Gintarep Gintarep 21. Oct 2014, 20:56

Galvytes plovimo kazkada dukrele labai nemego, bet zaidimu forma iveikeme. Pvz. vaikas panirdavo kazkokio zaisliuko, kai labai bijodavo slapinti galvyte pvz. labai padejo toks zaidimas; "Plaukuciu dazymas" i sampuna ipildavau pvz. burokeliu sulciu, o vaikas su teptuku "nusidazydavo", o veliau maudyniu metu tete virs akyciu t.y. ant kaktytes palaikydavo ranksluosti, o vaikas pats laikydavo krana ir pati issiskalaudavo. Dar mums padedavo lankymas baseino ir kt vaikuciu nebijojimas duso, kai kt mergaites drasiai plaudavo galvyte.
As visada kantriai vaiko islaukdavau ir nieko per prievarta nedariau, jei pvz. vaikas sako neplaus galvytes, as jai jos ir neslapindavau t.y. jos niekada neapgaunu, nes jei pvz. vaikas 2-3 savaites neplaus plaukuciu, nieko neatsitiks, nors niekada nebuvo,kad iki 3 savaiciu vaikas vaiksciotu neplauta galva. Dazniausiai, kiekvienu maudyniu gale, pati panoredavo pradzioje tik suslapinti galvyte, veliau ir su sampunu. Nestresuodavau, jei vaikas nutardavo plauti galva be sampuno, ta isgyvendinau pries tai pasiulydama pvz. 5 rusiu sampunus...tuomet atsirado kt problema, vaikas noredavo kas vakara plauti, ypac padeda pvz. laimeti prizai, jei jie buna sampunas, muilas, sios priemones skatina vaiko higiena. Svarbiausia vaiko neversti kazko daryti, o paciai daryti. Pvz. budavo "cirkas" as plaunu gava ir neuzsidarau duru, tete plauna irgi neuzsidaro ir dar pvz. manes papraso paduoti pvz. ranksluosti, ar isrinkti sampuna, dar veliau eina senelis plauti...tai patikekit manin, ketvirtoji buna Birute 😃

21. Oct 2014, 11:11

Kažkaip nuo gimimo nebijo. Mėgsta pasitiuškenti vonioje ir po dušu mėgsta. kai plaunu galva dar ir juokiasi 😀

21. Oct 2014, 10:20

Turėjom baimę galvos plovimui, bet įveikėme😀 Nemėgo pilamo vandens ant galvos tada sugalvojau imti vandenį rankomis ir taip šlapinti galvą, kitą kartą jau su šampūnu ištrinkau, ir paprašiau pažiūrėti man į akis, tol kol žiūrėjo greit nupyliau vandenuką ir išploviau šampūną. Ir taip po kelių kartų ramiai plaunamės galvytę.

InetaBu InetaBu 21. Oct 2014, 10:10

Mūsų mažiukas nelabai mėgsta,kai jam galvytę sušlapiname,nors prie to priprasti labai padėjo baseinas ir nardymas😀o plaunant galvytę namuose mes žaidžiame žaidimą😀 iš pradžių darom tešku tešku,tekšt ant plaukučių vandenuku,o paskui juk reikia paglostyti vienam kitą,o tada.... glostom su šlapia ranka,paskui jau su šampūnu😀o paskui atšokuoja varlytė ir netyčia ant galvytės,o kaip kvaksę nuimti???ogi šiek tiek sušlapinti plaukučius ir ji pliumpteli į vandenuką!!!tokia mūsų istorija plaukučių plovimo tema😀

21. Oct 2014, 09:32

Vaikučiams maudytis patinka. Bet plauti galvos abi dukrelės labai nemėgsta. Pradėjome žaisti kirpyklą. Atvertę galvas išsiplauname galvas. Kai išsimaudome išlipame iš vonios dedamės chalatus. Sukame iš ranksluosčio "Turbanus" džioviname fenu. Tepame aliejukų pasidažome. Grožio procedūros užrunka pusė dienos. Bet verta nes baimė po truputuką mažėja.

21. Oct 2014, 09:32

O taip..maudynės iki šiol stresas ir man, ir mano princesei.. Su malonumu plaunasi tik užpakaliuką 😀 Laksto po vonią, pilsto vandenuką.
Bet jeigu mato, kad pilu vonią daugiau vandens, supranta, kad maudynės ties užpakaliuku nesibaigs.. 😀 Tada prasideda koncertas.. labai aukšto dažnio 😃 Taip vat ir maudomės - stačiom, po dušu, greitai 😀
Patarimai?..
- Šiek tiek padeda dėmesį nukreipti žaisliukai (ypatingai tie į kuriuos galima įpilti/išpilti vandenį)
- Nepilu daug vandens į vonią, nes kuo jo daugiau, tuo daugiau ašarų
- Kol mažesnė buvo ypatingai bijojo dušo garso (stengdavausi jo nenaudoti ir nupilti su puodeliu)

mama ingrida mama ingrida 21. Oct 2014, 09:32

Na mes visada plauname plaukucius su vaikisku sampunu kuris negrauzia akyciu,tai mazyliams pripratus kad negrauzia jie jau nebijo.O pradzioje kai dar buvo baimes tai paimdavome maza ranksluosteli uzdengdavome akytes ir vaikuciui laikant as isplaudavau plaukucius su lietaus lasais(dusu)

21. Oct 2014, 09:29

Mums pasiseke, mazylis labai megsta maudytis, o kai tenka galvyte plaut tai paprasciausiai atlenkiu galvyte ir atsargiai nuplaunu, kol kas jokiu priemoniu dar nereikejo taikyt, o siaip yra pirkt specialios kepurytes, kurias uzdedi ir vandenukas kuo puikiausiai nubega ( gaunas kaip stogelis virs akyciu)