Bubchen kremas nuo saulės tinka ir patinka!

Bubchen kremas nuo saulės tinka ir patinka!

07. Jul 2015, 10:00

MK ir Bubchen siuntinuko sulaukėme pačiu tinkamiausiu laiku - prieš karštąjį savaitgalį. Dvi dienas praleidome po karšta saulute, tad iškart, užbėgdama įvykiams už akių, galiu pasakyti, kad Bubchen kremas nuo saulės - puiki apsauga. Vaikučių odelė nė truputėlio neparaudo.

APIE KREMĄ

Pakuotė. Labai patiko dydis - tik 50 ml. Puikiai telpa į rankinę, neužima daug vietos. Be to mes paprastai per vasarą visos didelės pakuotės nesunaudojame, tai sandėliuoti per žiemą ir sekti galiojimo laiko pabaigas ne itin patogu. Nežinau ar čia tik testavimui tokia pakuotė ar galima ir įsigyti.. Reiks pasidomėti. 

Naudojimas. Aš asmeniškai labiau mėgstu purškiamus kremus. Ypač aktualu būnant prie jūros. Tada nereikia visų delnų išsitepti kremu, po to galvoti kaip jį įtrinti ar kur rankas nusiplauti. O vaikai.. jie juk iškart puola voliotis po smėlį - jei nespėjo susigerti, turi mažą smėlio žmogutį :) Tada jiems visur tas smėlis griaužia, reikia eit plaut, o tada.. teptiš naujo :) Užburtas ratas :) Bubchen kremukas tepamas, bet mano nuostabai, gana greit susigeria, tad ir prie jūros būdami nepatyrėme nepatogumo dėl prilipusio smėlio ir pan.

Kvapas. Anotacijoje rašoma, kad kremas be kvapo. Tiesą sakant, kažkoks kvapas yra, bet jis neerzinantis, nėra stiprus. Man kažkodėl vaistus primena :)

Vaiko reakcija. Turbūt daugumai vaikų pritrūksta kantrybės ramiai stovėti ir laukti kol bus ištelioti kažkuo kas limpa :) Mano mažoji irgi iškart puolė priešintis, bet kai daviau pačiai pabandyti, tai ir save išsitepė ir broliui pagelbėjo :)

20150707095017-66728.jpg

20150707095040-20453.jpg 

Odos reakcija. Po saulės vonių kremą rekomenduojama nuo odos nuplauti, bet mes kadangi buvome gamtoje, į stovyklą grįžome gana vėlai, nebeturėjome galimybės po dušu palįsti, tad vaikai sulindo į palapines tik dantukus išsivalę. Jokios neigiamos odos reakcijos nepastebėjom. 

Tad.. jungiam žalią šviesą Bubchen kremui nuo saulės ir dėkojame Mamyčių klubui ir Bubchen, kad suteikė galimybę greičiau apsispręsti dėl kremo pasirinkimo :)

20150707095829-24524.jpg