Broliukų Dominyko ir Danieliaus pasiekimai

Broliukų Dominyko ir Danieliaus pasiekimai

02. Feb 2012, 00:00

Sveiki,

 

Du broliukai pametinukai :) Danielius, kuriam 2,5m ir Dominykas 1,5m. :) Po filmavimosi "Mamyčių klubo" laidoje jau praėjo daugiau nei 2 savaitės ir dabar dar labiau džiaugiamės, nes Danielius jau į lauką eina be sauskelnių.

 

Ir į darželį taip pat eina be sauskelnių. :)

Darželyje auklėtoja minėjo, kad jau pietų miegelio jis eina be sauskelnių ir sekasi neblogai. Aišku, būna, kad dar pasitaiko "avarijų". :) Namie mes taip pat vaikštome be sauskelnių ir mums tai puikiai sekasi, tik kažkaip nakčiai dar prisibijau ir užmaunu sauskelnes.

Bet jau šį savaitgalį planuoju bandyti pietų miegelio metu ir nakčiai nebemauti sauskelnių, ir vėliau jums papasakosime, kaip mums pavyko, ar atsikėlėm sausi :)

 

Sėsdamas ant puoduko jau Danielius truputį pradeda tarti žodžius :) Kai nori sisioti, tai sako sysi, o vat jau kai nori kažko daugiau, tada jau sėsdamas ant puoduko sako kakuuuuu :)))

 

Svarbiausia tai, kad jis apie tai nepamiršta, jau žaisdamas vis prisimena, kad nori ant puoduko ir bėga sestis ant jo :)

Broliukui Dominykui su puoduku prastoki reikaliukai dar vis :) Neseniai jam suėjo 1,5 m. Dominykas su sauskelnėmis noriai sėdasi ant puoduko, mėgdžioja brolį, kai jis sėdasi ir mėgsta ant jo puoduko pasėdėti, nors ir savo turi :)

 

Dabar vėl apsirgome ir labai nenoriai pasėdim ant puoduko, bet su verksmais pasėdim :) Manau, iki dvejų metukų Dominyko rezultatai bus žymiai geresni :)

 

O dėl Danieliaus esam visi labai laimingi, kad jau praktiškai sauskelnių jam ir neberekia.

 

Aišku, didelis ačių pagalbininkui - sauskelnėm Huggies PULL-Ups, kurios padeda vaikučiams lengvai ir žaismingai pratintis prie naktipuodžio :)

 

02. Feb 2012, 18:17

Tikrai taip 😀 ir galvoji vienu metu uzaugini 2 iskarto 😀

02. Feb 2012, 15:59

ir įdomu ir linksma auginti pametinukus....