Bright Starts suktukas - vilkelis mums patiko!

Bright Starts suktukas - vilkelis mums patiko!

01. Aug 2019, 10:22 Rutak Rutak

Jau kelios dienos, kai išbandome Bright Starts žaisliuką - vilkelį.
Kuris laikas perkant žaislus savo mažylei susidūriu su dilema- pirkti brangiai ir geresnės kokybės, bet rizikuoti, kad žaislu gali nesinaudoti, nes bus neįdomus, ar pirkti pigesnį, bet kartu tenkintis ir prastesne žaislo kokybe, tačiau jei žaislas nebus įdomus, nebus gaila ir išleistų pinigų. Taip, kad pastaruoju metu balansavimas tarp kainos ir kokybės- dažnas mano iššūkis. 


Gavus Bright Star suktuką, į akis krito tai, jog jis yra pagamintas iš tikrai tvirto ir kokybiško plastiko. Pati rankena spaudžiant žemyn nesisukioja, pats korpusas tvirtas ir nuo smūgio neatsiveria.

Neseniai pirkau bokštą, kuriuo žemyn važiuoja kamuoliukas, tai jau pradėjus žaislą surinkinėti matėsi, kad jis nebus stabilus ir stipriau palietus- kelios dalys pabyra į visas puses, o kamuoliukas numetus jį ant grindų dar ir suskyla pusiau. Tad tas suktuko tvirtumas ir stabilumas buvo labai smagus atradimas. Gera, kai nereikia galvoji ir ištisai žiūrėti, jog kokia atsikilusi dalis neatsiras burnoje.
Taip pat, vilkelis turi daug melodijų, tad kiekvienąkart spaudant nereikia klausytis tos pačios vienos melodijos. Šimtą kartų tą pačią melodiją grojantis žaislas- ar gali būtų baisiau? Tad įvairumas man pasirodė didelis pliusas.

Taip pat, labai patiko, jog yra du muzikėlių garsumo lygiai. Kartais tenka pastebėti, jog žaislai, sukurti vaikams Kinijoje,  nevisada atitinka Europos Sąjungos saugumo reikalavimus ir muzikėlės groja pernelyg garsiai. Tad dviejų lygių garsumas - didelis pliusas.
Mano beveik 9 mėnesių dukra galbūt dar kiek per maža šiam vilkeliui. Lyg ir trūksta jėgos nuspausti suktuką. Nors gan greitai ėmė suprasti, kur ir kaip spausti, tačiau užsižaisti ilgėliau nenorėjpo. Vilkelį davėme išbandyti ir 10 mėnesių pusbroliams, kurie jau žymiai mikliau ir lengviau perprato žaidimą ir atrodė, kad jiems buvo įdomiau.

Visgi, visiems trims vilkelį smagiausia buvo ridenti į šonus, o ne jį spaudyti. 
Norėjosi, jog žaislo apačia būtų guminė, jog atsirastų sukibimas su grindimis, nes dabar jis turi mažas kojeles, kurios spudžiant žaislo rankenėlę žemyn, pačio vilkelio neišlaiko ir jis virsta. Tad neslystanti apačia būtų patogesnė.
Šiaip įvertinus viską, tokį žaislą tikrai neščiau palankynoms, nes kokybė yra puiki ir kaina nėra didelė.